maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäiset vietetty.

Alkaa olla pääsiäinen vietetty tai siis täällähän tämä maanantai on jo ihan normi arkipäivä ja duunarit taas töissä.
Meidän osalta päääsiäinen sujui aikas rauhallisesti ja pääasiassa hevostellen...
Torstaina aamusta suunnattiin auton nokka kohti Montevideota  ja Criollo messuja, sielläpä päivä kului mukavasti hevosjuttuja hypistellen, ja toki ostosreissu siinä samalla heitettiin ja piipahdettiin uudessa shopingissa ja mitä sieltä löytyikään. Uskomatonta mutta totta:


Pullonpalautusautomaatti !!! Siis oikeasti ensimmäinen tässä maassa näkemämme laite, joka ottaa pullot vastaan. Normistihan ne ainakin täällä Coloniassa mätetään kaupan tiskille ja siinä sitten lajitella ja vatkataan ja.... Edistystä siis täälläkin:)
Perjantaina olikin sitten aika ratsastella parintunnnin verran maastossa, illalla lammasta...
Lauantaina heti aamusta kolmen tunnin rantaratsastusreissu ja kyllä se laukkaaminen pitkin rantaviivaa vaan on niin makeaa, ehkä parasta mitä housut jalassa voi tehdä, siis ehkä:)
Iltapäivällä hieman aksaa pihalla, sainhan siis sen pikku A:n valmiiksi ja Zicon kontaktitreenit ovat vihdoin ainakin jollainlailla käynnistyneet.


Piha-aksakenttä, hieman pienehkö ja  mäkinen vaan asiansa ajaa...

Sunnuntaina olikin kukko tai siis täällähän ei kukko muni vaan pääsiäispupu tuo munat no enyway  munia oli tullut ja niitäpä sitten ihmeteltiin ja avattiin ja kasailtiin. Rantalenkiltä löytyi myös matkaan onki ja poika on nyt sitten aloittanut kalastusharrastuksen...






Toistaiseksi riittää treenaminen tuossa omassa altaassa, vaan eiköhän me jo kohta suunnata tuohon joelle kalalle...

Ja tänään siis olikin taas arki edessä, rouva lähti aamusta töihin, poika iltapäivästä kouluun ja minä...
No tietysti suuntasin taas ratsastamaan:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti