keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Ukkostaa ukkostaa...

Hiljaiseloa on taas ollut blokkauksen suhteen, vaan eipä meillä mitään ihmeellistä. Futista, ratsastusta, futista, ratsastusta ja siinäpä sitä... Aksaamassakin joku aika sitten käväistiin ja se siitä sitten, hauskaa oli....
Mutta,
Täällä jo kaikenlaisiin sääilmiöihin on saanut tottua ja niitä on myös nähty, vaan ei vielä tällaista.
Muutaman mukavan "keväisen" hellepäivän jälkeen saatiinkin sitten eilen illalla pieni ukkoskuuro, joka jatkuu ja jatkuu vaan.
Viikonloppuna tosiaan tietty hevosteltiin ja nautittiin helteestä uima-altaalla, maanantaina taisi olla kevään lämpöennätys. Elohopea kiipesi jo  36een asteeseen ja hyvin tarkeni, vaan pientä ukkostahan tuo tietty enteili. No nythän tuo on jo paukutellut miltei vuorokauden putkeen ja loppua vaan ei näy. Valoshow oli kyllä illalla valtavan upea, mutta vettä alkaa jo olla ihan riittävästi.
Kävipä tuossa eilen päivällä myös mielessä, josko hiukka täyttäis uima-allasta, kun oli noin 20 cm vajausta, no nythän se on ollut jo aamusta asti ääriään myöten täynnä ja lisää vettä vaan tulee, onneksi meidän mökki on kuitenkin korkealla kukkulalla ja kattokin tuntuu pitävän.
yritin hiukka välkettä ipadilla kuvatakin illalla, vaan eipä tuosta oikein...


Ja tuota välkettä jatkui koko yö ja aamun ja päivän ja... milloin lie loppuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti