perjantai 30. marraskuuta 2012

La fiesta fin del año

No juu taas on aikaa vierähtänyt ja kiirettä pitänyt. Ei paljon aikaa ole tähän blogin  päivittämiseen jäänyt. Kevään / kesän ensimmäiset vieraat tulivat ja menivät. Nopeasti se mummin ja kälyn parin viikon vierailu meni. käytiin tietty kiertelemässä pakolliset turistinähtävyydet ja muuten vaan kierreltiin ja kaarreltiin pari viikkoa pitkin kaupunkia ja vähän muissakin kaupungeissa.
 
Paikallisia ruokaherkkuja odotellessa.
 
Toki myös "turistimönkkäri" piti päiväksi vuokrata
 Tietty myös ihan vaan auringon otto ja W:n viihdyttäminen  oli tärkeässä roolissa tällä vierailulla:).

  Nyt kuitenkin talo tuntuu taas varsin tyhjältä ja ehkä jonkinmoinen koti-ikävä iski Mummin ja kälyn lähtiessä takaisin talven ihmemaahan.
Niin juu ja tietty kiitos kaikille meitä paketeillaan muistaneille.

Ohjelmaahan meillä kuitenkin riittää han näin omallakin  porukalla ja jo heti torstaina kävin hakemassa Samalla reissulla, kun vietiin matkalaiset W:n kanssa lentokentälle Monteviedosta, Uruguayn kennelliitosta Saimin rekkarit ja hänet on nyt siis virallisesti rekisteröity Uruguayn kenelliiton rekisteriin...
Kyseinen konttorihan on siis aivan Montevideon keskustassa, joka suorastaan autolla liikkuen on yhtä hel...ttiä.
Navi kyllä osasi opastaa minut ihan oikeaan paikkaan ja heti, mutta ei parkkipaikkaa, ei hajuakaan missä moinen konttori sijaitsee... niinpä pakki ja hätävilkut päälle ja ei kun peruuttamaan kohti jo naama punaisena pilliään viheltävää poliisia kohti. Noh minähän vain muina miehinä nousin autosta ulos ja kysyin missä mahtaa moinen konttori olla ja mistä voisi parkkipaikan löytää. Neuvot saatiin ja parkkipaikkakin löydettiin (hämärä luola johon auto jätettiin) Oli siellä oikein vahtikin, jolle avaimetkin piti luovuttaa epämääräistä kuittia vastaan.
Summ summaarum paperit saatiin ja autokin vielä takaisin, joten eikun kotiin valmistautumaan "kevät/ vuoden päätös juhliin".

La fiesta de fin de año olikin vuorossa tänään illalla ja kyllähän nuo varsin suloisia muksuja kaikki olivat esittässään kuka mitäkin koulun päätösjuhlassa.
Nyt siis pari viikkoa koulua jäljellä ja sitten alkaa Tuplan kesäloma.

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti