perjantai 2. marraskuuta 2012

Polkupyöriä pyöriä ja istuimia

No niin, siinä ne nyt sitten vihdoin on...

 
Uudet hienot fillarit ja jopa Tuplallekin ihan oikea istuin...
 
Ja eihän siinä mennytkään, kun reilu viikko, mut tosin se nyt sitten kait tän maan mittapuun mukaan on ihan nopeasti. Tässä oli tietty semmonen pieni  nopeuttava tekijäkin matkassa.
Kun tiistainkaan kiertelyn ja koeajojen tuloksena ei oikein mitään jäänyt käteen, tai minä nyt itselleni kait jo sopivan silloin löysin, mutta J:lle sopivaa mallia ei oikein tuntunut olevan missään. Eikä ainakaan sitä istuinta W:lle.Niin eihän siinä muuta, kun netistä etsimään,  josko vaikka Montevideosta sitten. No keskiviikkona J otti puhelimen kauniiseen käteensä ja pirautti pari puhelua ja sujuvalla Uruguaylla sai varattua kolme kappaletta pyörän istuimia ja itselleen polkupyörän.
Niinpä minä sittten torstaina suuntasin Montevideoon hakemaan kamoja, noh eihän sekään mennyt ihan niin kuin...liikkeessä josta oli varattu ne kolme istuinta, ei nyt sitten ollutkaan kuin kaksi ja lisää tulee ensiviikolla...Ihan kuin nyt huvikseni ajelisin joka päivä, matkaa kuitenkin on liki 200km. suuntaansa. Otin kuitenkin ne kaksi matkaan ja suuntasin pyöräkauppaa kohti, jossa kaikki oli valmiina. Uskomatonta, mutta totta, pyörä oli kasattu kaikki säädetty ja kumit täytetty ja palvelukin mitä parhaimmasta päästä ja kaiken lisäksi, sain siltä sen kolmannenkin istuimen, joka vielä uupui.
Siis mehän ei tarvittu, kun yksi tuoli W:lle, mutta samassa luvattiin hommatta tuttavaperheenkin lapsille tuolit.
Ei muuta, kun fillari paksiin ja menoksi kohti kotia, harvoin Montevideon käynnistä selviää viidessä tunnissa, varsinkaan jos jotain tiettyä on hankkimassa, mutta tällä kertaa  näin.
No nythän olin siis vielä itse ilman pyörää, joten ei kun liikkeeeen, jossa olin jo sopivan itselle löytänyt, mutta... Kas kummaa sehän olikin myyty, mutta suuren suureksi hämmästykseksi hän kävi kaivamassa suoraan varastosta vielä yhden... Ja tätä ei kyllä taatusti ihan äkkiä uudesti kohdalleen satu. no en saanut pyörää tietysti heti samana päivänä, koska se piti kasata ja luovutushuolto suorittaa, mutta tänään aamusta sitten kauppaan ja pyörällä himaan. Tosin piti jo kerran käydä kaupassa uudestaan, säädättämässä hieman vaihteita, kun ei oikein tahtoneet pysyä päällä.
No nyt on pyörät ja kypärät ja istuimet kunnossa, joten ei muuta kun matkasuunnitelman tekoon ja polkemaan:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Onnea hienoista menopeleistä. Minnes meinaatte suunnata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, josko nyt ensin totuttelis tota takapuolta tässä lähimaastossa. Tänään heitin tuplan kouluun ja kyllä se on aika hikistä hommaa tuo polkeminen 17 kiloa tarakalla ja +32 mittarissa

      Poista