perjantai 8. marraskuuta 2013

Ja taas on viikot vierineet ja blogipäivityksiä ei oo tullu kirjoteltua. No eipä meillä mitään ihmeellistä ja kummallista nyt ole tapahtunutkaan tai sitten me ehkä jo ollaan totuttu näihin kaikkiin kommervenkkeihin joita täällä tapahtuu.
Ratsasteltu on ja aikas paljonkin ja molemmat olemme jo saaneet kokea senkin ihanuuden kun Heppa lähtee kiitolaukkaan ja mitään ei ole tehtävissä. Pakko vaan yrittää roikkua jollain lailla kyydissä. Onneksi näistä on kuitenkin ihan hyvin selvitty ja suurempia kolhuja ei ole päässyt käymään. Siis lisää harjoitusta sillä saralla.
No lähtipä tuossa sitten maanantaina eväitä pureskellessa paikka hampaasta ja pakko oli suunnata torstaina hammaslääkäriin minunkin. Tällä visiitillä ei tehty muuta kun otettiin kuvat hampaasta ja todettiin jotta tehdäänpä siihen sitten uusi kruunu kun on niin iso kolo. Viikonpäästä torstaina jatketaan.
Vaan oli tämä hammaslääkäri jo ihan hammaslääkärin oloinen ja paikkakin vaikutti ihan kohtalaisen siistiltä. Siis Ens torstaita odotellessa.
Huomenna pitäis taas suunnata aksakisoihin Montevideoon, vaan vettä on luvattu sen verran, jotta varmaan kisat perutaan ja tullee kotiviikonloppu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti