maanantai 28. lokakuuta 2013

Ja ennen seuraavaa ratsastuskertaa!!!

Perjantaina, oli vuorossa taas tarkistus-/ katselmuskierros meidän talolla. Kun tuo katto nyt ei vieläkään ole vuotamaton, seinätkään ei tuota vettä ulkona pidä ja kasvusto alkaa olemaan jo aika villiä.
Homeeenpoisto / -pesukaan kun ei oikein onnistu vaan samalla kaikki maalitkin irtoaa seinistä ja taas on ainavaan parempi kasvualusta uudelle kasvustolle.
Tämän kertaisen katselmuksen lopputulos oli: Jotta on muy feo! ja kannattaisi alkaa etsiä uutta taloa ja  laittaa dynamiittiä nykyisen alle ja posauttaa. No aika nyttää mitä tuleman pitää.

Lauantaina sitten ratsastusta kävinhän oikein ostamassa uudet hienot Gauchomalliset ratsastushousutkin... Kovaan ääneen kotona toivoin, jotta josko tälläkertaa saisin sellaisen oikeasti villimmän ja reippaamman konin jota ei tarttis hoputtaa ja taisin mainita myös, että kivahan se joskus olis kokea miltä tuntuu kun sieltä selästä maahankin lentää...
Sain mitä tilasin ja tiedän nyt myös miltä se tuntuu kun alas tullaan.
Tämän kertainen "ratsukaverini" oli todella menijä tyyppiä ja kovaa se kyllä menikin. Jos hieman annoit löysää ohjaa se lähti kun Vettelin Red Bull lähtöruudusta !:)  Kun viimeisellä suorapätkällä yritin sitä paikallaan pitää kaverin lähtiessä edellä laukkaan. Päätti Heppaherra että nyt on ohjista kiskottu jo ihan tarpeeksi ja sinä lähdet nyt kyydistä ja heti. ja niin lähdin.
Onneksi kuitenkaan ei mitään sen kummenpaa ja vakavampaa käynyt ja kaikki luut ehjänä, ei muuta kun uudestan kyytiin ja matka jatkuu taas.
Ne housut kyllä joutuu pannaan tai ainakaan ne ei sopineet tuon pomppuravisen hepan kanssa minun takapuoleen. On meinaan pylly ruvella ja bebantenia kuluu... Ehkä niistä housuista tullee vaan paimennusrekvisiittaa:).
Lauantaina toivottavasti taas uudestaan ja eri hepalla tai ehkä mun pitä vaan sopia tuon viimekertaisen kanssa asiat selväksi.

Ja niin SIMOLLE NIMPPARIONNITTELUT !!!! koko sakilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti