keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Lomat vietetty,

Niin ne pitkätkin lomat menee nopeaan ja taas on palattu takaisin kotiin.
Kesä Suomessa oli varsin mahtava kelien puolesta ja muutenkin, ainakin aksaosastolla tuli saavutettua kaikki tavoitteet ja vähän enemmänkin. Saimi saavutti viimein Fin-Ava ja Fin-Ava h tittelit ja Zicokin nousi kolmosiin, joten niiltä osin siis loistava kisakesä.
Saimihan nyt sitten tiettelien ja saavutuksien myötä sai jäädä Suomeen mamman kanssa vielä lomailemaan muutamaksi kuukaudeksi ja siis hetken, siis ainakin hetken olemme nyt vaan yhden koiran talous.
Uruguayhan muistaa meitä nyt sitten heti kaikella loistavuudellaan, netti oli pois käytöstä melkein viikon. Ihan vaan siitä syystä, kun laskua ei oltu maksettu ajoissa ja ei maksamaminen ei todella johtunut meistä vaan firma joka nuo laskut pitäisi maksaa oli nyt vaan unohtanut...
Ja tuo uudelleen avaaminenhan ei sitten ihan napin painalluksella ja laskujen suorittamisella onnistukaan. no nyt kuitenkin netti taas toimii, eilisen myrskyn jälkeenkin sähköt on saatu takaisin.
Vettä tosin tulee hiukka huonosti, siis juuri ja juuri voi sanoa, että sitä tulee. No sen verran kuitenkin, jotta pärjätään ja suihkussakin voi käydä, tosin Suomessa meidän asuntovaununkin suihkusta tulee vettä paremmin, mutta tulee nyt kuitenkin.
Tänään kaiken tuon pelastaa kuitenkin tuo ihana Uruguayn aurinko joka paistaa lämpöisesti ja kun tuulestakaan ei ole tietoakaan, niin mikäs tuossa on pihalla köllötellessä ja päivää paistatellessa.
Viikonloppuna oliskin sitten taas aksakisat Zicon kanssa, tosin sunnuntaiksi on kaiketi luvattu vesisadetta semmosen 50.n millin verran, joten kisoja tuskin käytänee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti