maanantai 15. syyskuuta 2014

Tiesinhän tuon jo alkuviikosta...

Viikonloppu oli ja meni, no niitä aksakisoja ei sitten tietenkään käyty . Tiesihän tuon jo alkuviikosta, kun sääennusteita katseli, vaan lopullinen ilmoitus kisojen perumisesta sitten saapui lauantai-iltana n. 23.00, sunnuntaiaamuna piti kisojen alkaa... No onneksi ollaan jo sen verran viisastuttu, jottei oltu varattu hotellia ja menty edellisenä iltana Montevideoon odottelemaan peruutus viestiä.
Tokkopa sitäkään olisi tullu ees lauantai-iltana, jos en olis heti aamusta asti alkanut kyselemään...
Lauantaina kuitenkin sää suosi Tuplan uutta ja kauan odotettua harrastusta. Viimeinkin herra pääsisi ratsastamaan. olihan tuota jo pari viikkoa odotettu ja aina kun piti olla ratsastuspäivä, vettä tuli taivaan täydeltä, vaan viimeinkin poutaa ja siis ratsastamaan...
Kun sitten kentälle päästiin, herrapa päätti jotta ei kiinnosta. Eikä suostunut tulemaan 25m. lähemmäs, ei niin millään. Pitkällisen suostuttelun ja maanittelun jälkeen kuitenkin sitten viimenään vähän pientä hevosen käsittelyä ja taluttelua pitkin hampain. Tuli siinä jo meille molemmille uskon puute ja hiukka pakottamisen fiilis, mihin kaikkeen sitä pitää ryhtyäkään.


Vaan annas olla, kun viimein alettiin laittamaan jockeysatulaa Pinton selkään. Johan Tuplan ilme kirkastui ja hauskuus löytyi. kukapa sitä nyt tänne kävelemään ja hömpöttämään on tullut, kun ratsastaa piti.
Lauantaina taas kuulemma jatketaan...
Tänään onkin sitten vuorossa ekat ihan oikeat futistreenit, ihan oikeassa joukkueessa. Saas nähdä kuinka mahtaa siinä käydä. Seisotaanko vaan kentän laidalla ja katsellaan, vai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti