maanantai 17. marraskuuta 2014

Yöajelua...

Viimeviikon loppupuoli olikin taas ohjelman täyteinen. Torstaina suunnattiin illaksi Montevideoon, olihan pojan nyt ihan livenä viimeinkin nähtävä suuri idolinsa Suarez. Siispä Uruguay-Costa-Rica matsia katsomaan. Uruguayn liput poskiin ja käteen ja kannustamaan. Päästiimpä siinä sitten samalla paikallisTv.n-haastatteluunkin...


Matsiin mennessä, liput naamaan ja liehumaan. Hiukka saattoi myös jänskättää...


Estadio Centenariolla.


Jännät paikat...

Itse pelihän ikäväkyllä päättyi tasan Costa-Rican tasoittaessa 3-3 lisäajalla.
Rankkukisaan mentiin ja 7-6 tappio kirveli kovin...

Pelin päättyessä siinä 23.30 olikin mukava suunnata kotiin ja jo ajoissa kahdenmaissa nukkumaan.

Lauantaina olikin tietty ensin pojan ratsastustunti ja illaksi taas Montevideoon, tälläkertaa agilitykisoihin, jotka piti siis piti alkaa tarkastuksineen ja muine hömpötyksineen 18.00, eka rataantutustuminen klo. 19.00.
No heti siinä kahdeksan maissa eka koira jo rataa suoritti...
Itse kisaanhan oli ilmoitettu koiria varmaan ennätysmäärä peräti 18 koirakkoa kolmessa luokassa, ratoja rakennettiin yhteensä 9 kappaletta, siis olettaa saattoi, jotta menee aika myöhään.
Ja myöhäänhän tuo meni 01.30 viimein saatiin palkinnot jaettua ja tälläkertaa omaan sänkyyn ajoissa heti 04.00...
Kisat meidän osalta meni ihan ok. Ekasta kisasta Zicon kanssa tuplanolla ja voitto, toisesta sitten tupla hylky. Vaan viimeksi ollaan treenattu suomessa elokuussa, siis voi olla pikkupojan suoritukseen ihan tyytyväinen, omaan ei ehkä niinkään.

Siitäpä olikin sitten mukava pirteänä sunnuntaiaamuna mukava suunnata rantaratsastuslenkille...

Nettihän meillä ei taas ole viikkoon toiminut ja äsken juuri yksi herrahenkilö sitä kävi katselemassa ja korjaamassa, lopputuloksena ei niin mitään. Ei siis toimi vieläkään. Onneksi nyt sentään on ipadissa 3g kortti, joka toimii täällä yllättävänkin hyvin. Kopkopkop...

Pari vanhempaa kuvaakin.


Halloween askartelua


Lopputuloksena kolme irvistävää kurpitsaa.









1 kommentti: