tiistai 31. tammikuuta 2012

tänään on nyt kait se kuuluisa Mañana,

koska kaikki tuntuvat nyt viimeinkin olevan liikkeellä. Aamusta heti käytiin metsästämässä postilaatikkoa (el buzõn) pojan kanssa ja se kyllä löytyikin helposti, vielä kun nyt sanakirja kädessä oikealta tiskiltä osas pyytää niin johan latikko löytyi ja on jo muuten paikallankin. Täälläähän siis yleisesti kaupoissaa yhdeltä myyjältä kysytään  joka ohja seuraavalle luukulle jossa kirjoitetaan lappu j a saat tuotteen jonka sitten maksat kassalle:).
No kuitenkin myrkyttäjä saapui tänään tasan klo 12.00 niinkuin pitikin ja nyt pitäis muurahaiset lähteä ainakin koko kämppä on nyt jollain kamalan hajuisella aineella ruiskutettu. No toxico totesi ruiskuttaja ja maistoi itse tuota myrkkyä minun kiikuttaessa poikaa suojaan. En ihan kuitenkaan vakuuttunut varsinkin kun sitä kaveria katseli, oli meinaan ehkä ennenkin ottanut jotain no toxico aineita... Veikeää sinänsä oli keskustella hänen kansaan espanjalaisruotsalaienglantilaisittain...
Omasta mielestään hän osasi hyvin ruotsia "sueco muy bien"...No ehkä en vaan itse sitten itse...
 Ja siis miltei saman tien saapui myös asennusryhmä (kolme heppua jotka jo aiemmin kävivät meidän takaoven tuhoamassa), joten innolla tässä nyt yritän valvoaa mitä mahtakaan tapahtua.
Ainakin tuo liesituulettimen asennus näyttää varsin hauskalta ?bien? kysyy kaveri nostaessaan tuulettimen sinne päin ja mitä tuohon nyt sittten muuta vastaat kuin muy bien ja se on sitte siinä tai siis siellä päin. koska porahan nyt ei enää osu lähellekään merkkejä.
Onneksi appiukkoni ei ole tätä näkemässä saisi varmaan kohtauksen... Tai ainakin nuo kaverit kuulisivat kunniansa...
No täytynee taas mennä vahtimaan etteivät ihan kaikkea riko, nyt lähti nimittäin semmosta reikää tulemaan keittiön seinään että...


4 kommenttia:

  1. Meidän sähkömittariasentaja sentään ilmeisesti osasi oikeaan kohtaan hilavitkuttimensa sovittaa. Eipä silti, heppu puski suoraan asennushommiin eikä vaivautunut mitään turhia ilmottelemaan vaikka oli virtoja katkomassa. Onneksi Papan tarkat korvat kuuli rapinan!

    Toivottavasti joku keittiön seinistä on yhä pystyssä!

    (väärän blogin selkeästi valitsitte, mutta pääsihän tänne näemmä wordpress tunnuksellakin!)

    VastaaPoista
  2. (...joka antoi tilin nimen vaikka esikatselu muuta näytti, huoh.

    Joka tapauksessa Yokky = Teppo jos se nyt oli epäselvää.)

    VastaaPoista
  3. Mekin eksyttiin tänne. Täytyypä tämä linkittää Saimin blogiksi tuonne koirajuttuihin...
    Zaggis+lauma

    VastaaPoista
  4. Tämän päivityksen jälkeen jään odottamaan seuraavaa, joka varmasti kertoo, romahtiko seinä vaiko ei. Jos pitkä hiljaisuus vallitsee blogissa, aletaan täällä epäillä, että aine olikin toxico. Hiukan täällä naurattaa, mutta epäilen, ettei siellä aina.

    VastaaPoista