tiistai 14. elokuuta 2012

Kotona taas.

Niin se on "talviloma" vietetty ja palattu takaisin kotirouvan arkeen. Vaimo lähti heti tänään aamusta töihin ja minulla on pyykit koneessa ja puuro pojalle kiehumassa. Siis heti paluu arkirutiineihin.
Paluumatkakin sujui ihan miltei ongelmitta, mitä nyt sitten koiria etsittiin pitkin Madridin lentokenttää, kunnes sitten kolmannella tiskillä viimein saatiin selville että tällä kerta koirat nyt sitten menevät suoraan Montevideoon ja niitä ollaan juuri juottamassa. No taas säästettiin siinä samalla mukava summa rahaakin, joten ei siinä mitään ja koirat löytyivät Montevideon kentältä.
Kotiin tultua kaikki näytti olevan ihan niinkuin pitääkin, tosin sisällä tietysti oli aika kylmä, kun lämmitys on ollut meidän poissa ollessa pois päältä. Vaan mitäs tuosta, eikun kaasuhanat auki ja Tadaa, eihän sieltä sitten kaasua tulekkaan...
No sekin ongelma selvisi sitten illalla, kauppareissun ja lounaan jälkeen ja kun patterit alkoivat siinä hiljalleen lämmetä niin taas Tadaa ja keittiön patteri kusi kaikki vedet alleen... No onneksi mulla on nyt jo melko kattava työkalu- arsenaali, joten ei kun pakki auki ja patterin korjaukseen.
sekin vika tuli korjattua ja nyt tässä vaan ihmetellään pojan kanssa ukkosen jyrinää ja harkitaan päiväunille käyntiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti