tiistai 14. elokuuta 2012

Niin, tosiaan takaisin ollaan tultu.  Toista piti lahtea vahan aikaisemmin tanaan taas hoitamaan vahan asioita… vaan oli paikallisella rakennustyomiesten liitolla asiasta hieman erilainen nakemys. Kukaan ei mennyt ulos eika sisaan tyomaalta ennen klo 17.05, koska heilla on nyt tyotaistelu meneillaan… etta tervetuloa vaan takaisin, siina istuttiin sitten autossa puoli tuntia ja odotettiin.

Palattiin juuri maksamasta kaasulaskua Abitabista, jossa siis voi katevasti maksaa laskut kateisella. Luukulle tietenkin jonotetaan ja annetaan ensin laskut ja sitten rahat tiskin takana olevalle tatille. Ikavaahan se olisi istua kotona ja maksaa laskut esimerkiksi kotisohvalta.... taytyy nyt kylla sanoa, etta jotkut laskut voi maksaa jo netissa, mutta ei kaikkia...

Ostettiin siina samalla reissulla sitten uusi kahvinkeitin, kun tuo ikaloppu, puoli vuotta vanha on jo niin vaarallinen, ettei silla enaa saa aikaan muuta kuin sydamen uudelleentahdistuksen kohta.... joo, kai siina olisi mahdollisesti ollut viela takuukin voimassa, mutta korjaamollehan se olisi lahtenyt (kahvia ei olisi keitetty ties kuinka pitkaan aikaan) ja siihen on jo takuun piikkiin toisena paivana taalla asuessa vaihdettu minun rikkoma pannu, kun tuo kielimuuri teki sen, etta oli ilmeisesti helpompaa myyjalle vaan antaa uusi pannu... ei kehdattu, eika varsinkaan juuri nyt, tassa vasymysasteessa, jaksettu ruveta muuta kuin ostamaan se uusi pannu. Kuittiin viela leimattiin ensin tietenkin, etta "maksettu", sitten "tarkistettu" ja viela etta "noudettu"... ja mita me huomataan kun tullaan kotiin?!? no siita keittimesta tietenkin puuttuu vesisailion kansi... Ei jaksa lahtea takaisin tanaan. Voi helvetti, etta vasyttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti