keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Mansikoita:)

Alkaa jo täällä olla mansikka-aika,  tai ainakin mansioita on jo tarjolla aika edulliseen hintaan. Ei maku kyllä tosin suomalaista mansikkaa vastaa, mutta kyllä ne kuitenkin hyvälle näin kesän kynnyksellä maistuu. Ainakin kermavaahdon kera:)
No perjantaina käytiin taas antamassa sormenjälkiä ja ottamassa valokuvia oleskelulupaa varten ja kait meillä nyt on jonkunlainen tilapäinen oleskelulupa. Tälläkertaa myös Tuplan piti antaa sormenjäljet ja hyvinhän se sujui... mustetta vaan sormiin ja kuvat paperiin. Vähän kuin Suomessa 70-luvulla.
Viikonlopuna päästiin nauttimaan jo sateettomastakin säästä, kun on tuota vettä ja tuulta riittänyt täälläkin puolella palloa. Lauantaina sain myös innostettua tuon J:nkin pitkästä aikaa aksa treeneihin, siis ihan niinkun treenaamaan ja näin Aarnekin sai hieman juoksennella.
No ehkäpä tuosta innostuneena Aarme von Mulkkerstam on nyt sitten ottanut taas  vielä hieman enemmän oikeuksia ja juoksentelee pitkin kyliä kaikenpäivää, Lähtee omineen pihasta lenkille ja palailee sitten joskun, kun herralle sopii.
Maanantainakin herra häipyi heti aamusta ja, kun sitten läksin iltapäivällä ajelemaan espanjantunnille tuli Muhku vastaan Ramblalla, ehkä nonin kahden - kolmen kilsan päästä kotoa. Talsien ihan muina miehinä vastaan. Hyvä ettei sentään vilkuttanut ohi ajaessani. No onneksi siinä taitaa olla sen verran katukoiran verta, jotta osaa hyvin autoja väistellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti