maanantai 15. lokakuuta 2012

Punaniska...

Viikonloppuna olikin taas aika suunnistaa pääkaupunkiin. Lauantaina käväistiin Hecho Aca messuilla, jossa tarjolla oli jos jonkinlaista enemmän ja vähemmän Uruguaylaista käsityötä. jotain saatiin jopa ostettuakin ja ainakin paljon kaikkea hauskaa nähtiin. Oli siis ihan antoisat messut joissa ehkä kannattaa käväistä toistekin
Lauantai-iltana taas vakio hotellille. saunaan ja porekylpyyn.:)  Ei ne vieläkään olleet tajunneet, että meille ei riitä se, että sauna laitetaan päälle etukäteen ja me oletetaan että se on jo lämmin, kun meidän "saunavuoro" alkaa.No pienet löylyt kuitenkin ja kyllähän se nyt ihan saunan korvikkeesta käy, paremman puutteessa. Harkintaan jäi josko ensikerralla salakuljetetaan kiviä sinne kiukaaseen, kun ne yhdeksän kiveä kauniissa rivissä ritilällä kiukaan päällä ei oikein noita löylyjä riitä antamaan.
Sunnuntaina vuorossa agilityä ja tälläkertaa järjestäjät lupasivat etukäteen, jotta kisoja ei peruta vaikka sataisi:)  No sateesta ei ollut tietoakaan vaan kevään ensimmäinen helle helli meitä ja siitä muistoksi jäi todella makeasti palaneet käsivarret ja niska minulla.
Itse kisoista ei nyt paljon sen enempää, saatiin me Saimin kanssa yksi nollakin taottua, mutta kolme hassua hyllyä päälle. Siis ei mainetta ja kunniaa tällä(kään) kertaa.
Tänään käytiin myös hakemassa eläinlääkäristä Zicolle matolääke ja leima siitä, jotta voidaan viiden päivän päästä sitten taas rokottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti