torstai 15. elokuuta 2013

Lomat vietetty ja palu arkeen taas.

Niin se kesä Suomessa taas vierähti, nopeasti ja tällä kertaa myös säätkin suosi lomailua Suomessa. Taidettiin peräti kahdeksan viikkoa lomailla, vastahan me kohti Suomea lähdettiin, nyt kuitenkin taas takaisin talvisessa, kylmässä Uruguayssa ja arki edessä. Onneksi kuitenkin tuo Uruguayan aurinko paistaa ja kohti kevättä mennään.
Aina tuo lähteminen on vaan yhtä vaikeaa, lähti sitten suuntaan tai toiseen. Vaan vaikka Suomessa onkin kaikki niin toisenlaista: kaikki toimii ja kaikkea saa heti just ja nyt, on se vaan kuitenkin kaikesta huolimatta mukava olla taas kotona.
Eilen kauppakierrokselle lähtiessä, ensin oli mielessä kuinka mukava oliskaan vaan mennä Prismaan ostaa kaikki tarvittava saman katon alta ja kassan kautta kotiin. Vaan kuinka mukava olikaan käydä taas leipä-,liha-ja hedelmäkaupassa, sekä Mikriksessä, vaihtaa kuulumiset myyjien kanssa ja yrittää selitellä missä tuo pikku pellavapää on pari kuukautta piileskellyt.
Palatakseni tuohon lähtöpäivään, koirien lennättäminenhän suuntaan ja toiseen on aina ollut erihintaista ja jännityksellä oottelin mitähän tuo tälläkertaa mahtais kustantaa?
No Luftiksen tiskillä sitten ihmeteltiin, kun eihän meidän koirille ole paikkoja varatu lainkaan.
Siinä hetken ihmettelyn jälkeen iski jo pieni epätoivo, mitähän nyt? No paikalle saapui  Saksalaisrouva, varmaan joku Lufthansan chek in "ylipäällikkö" joka naputteli hetken konelle ja hoiti homman.
 Ainoaksi ongelmaksi tässä muodostui, kun lippukassa oli jo kiinni ja nyt tällä kertaa ikävä kyllä koirat matkustavat ilmaiseksi. Hän oli kovin pahoillaan tuosta ja toivotteli hyvää matkaa.
En alkanut asiasta kinaamaan vaan tyytyväisenä matkaan.
No matka sujui taas ihan hyvin ja kaikki matkatavaratkin  saapuivat jälleen kerran perille saakka.
Ei kait pitäis kehua, mutta vaikka tätä väliä on nyt lennelty ees taas. Ikinä ei ole laukut jääneet matkan varrelle. Mitä nyt tietty koirat meinas Suomeen päin tullessa jäädä Frankfurtin kentälle...

pienet vaatimattomat matkatavarat, tuohon vielä 3,5v. poika & hyvin silti selvittiin.

Joitain kesäisiä kuvia Suomesta:

Cruisailua Hartsan Mustangilla.

Ja Papan Wankkiksella.

Korkeasaaressakin piipahdettiin "Caravaaniretken" merkeissä.

Mamman ja Papan pihamökkikin sai kesällä uuden värin pintaan



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti