torstai 22. elokuuta 2013

Viheltää nurkissa...

No niin, viime yönä tuli sitten testattua tuo uusi aita. Tai siis tarkemmin aidan puolikas, kaksi sivuahan siitä vielä puuttuu. Kun laudat on loppu.
Tuuli puhalsi niin että talo tärisi, mutta yllätys yllätys: Aita on pystyssä yhä edelleen, joskus siis osaavat tehdä jotain kestävääkin ja vielä kunnolla.
Oli tuo aika hyvin puhaltanutkin ja heti aamulenkin yhtydessä keräiltiin Tupliksen hiekkalaatikkoleluja mailta ja mannuilta.
Kolme päivää jo keretiinkin nauttia ja ihmetellä talvisia t-paita kelejä. Vaan nyt ei tarvi kun vetää vaan pitkiä kalsareita takaisin jalkaan...
Jugurtin valmistuskokeilu numero kaksi on meneillään ja taitaa taaskin onnistua, vielä kun saan tuon rakenteen säädettyä täydelliseksi niin hyvä tulee. Tarvi vaan oikeanlaisen siemenen ja johan onnaa. Onnistuin siis salakuljettamaan purkin Turkkilaista jugurttia matkalaukussa, täältä kun ei OIKEAA jugurtti vaan saa, Nyt kun vielä onnistun pitämään siemenen hengissä, niin jugurttia piisaa:)
Tämän kirjoittelun jälkeen saapui myös aitalautaa pihalle, joten josko se siitä vaikka jo huomenna, no ei nyt ehkä sentään liioitella. Mutta kuitenkin lähitulevaisuudessa aitakin valmistunee. Vastahan tuosta joulusta on kulunut noin kahdeksan kuukautta ja silloinhan se "joulumyrsky" aidan ohi pyyhkiessään kaatoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti