maanantai 2. syyskuuta 2013

Koiratäyteinen viikonloppu

Edellis viikonloppu hurahtikin sitten nopeasti ja ohjelmassa olikin paimennusta ja aksaa...
Lauantaina käväistiin taas kokeilemassa josko sitä vaikka saatais jotain tolkkua, tohon pikkupojan lampaiden käsittelyyn. Viimeviikonlopun jälkeenhän olin täysin valmis myymään Zicon ihan kelle vaan ja halvalla, vaikka rukkasiksi...
Noh nyt päätin olla hermostumatta ja pysyä itse rauhallisena, tapahtui mitä hyvänsä ja kas kummaa. Pikkuherra oli aivan loistava pikkupaimen, ei ryntäillyt ei häsläillyt vaan hoiti hommat loistavasti joten myynti-ilmoituksen saattoi poistaa palstoilta;)
Saimi sitä vastoin... Noh kait sille jo voi antaa luvan joskus vähän "rötväillä ja pitää vaan hauskaa...
Ja niin, päästiin tietty hypistelemään taas ihania bortsuvaavoja...



Sunnuntaina jo kukonlaulun aikaan, läpi usvaisen auringonnousun keula kohti Montevideota jossa luvassa agilityä. Treenejä ja leikkimielisiä ns. mölläreitä kait....  Kolme rataa molemmille. Joo siis pikkupojallekin kolme rataa,  kun saivat minut hullun houkuteltua, vaikka me ollaan Zicon kanssa treenattu kolme-viis estettä ja  palkka...  Ja aina ilman häiriötä tai siis muita koiria.Mut täytyihän sitä nyt kokeilla, kun tuli luvattua ja on kuulemma vaan hyvää harjoitusta:)
Varsin hauska päivä oli tuokin. Saimi jatkoi samalla rötväilylinjalla... ja Zico, kyllä se vaan osaa yllättää. Herra ei muista piitannut vaan meni aikasta hienosti aksaakin.
Siis aksaesteiden rakentelu jatkuu ja omat paimennusankatkin on pihalle Zicolle saatava:)
Mukavan lisänä sain myös itselle kirkuvan punaisen niskan, naaman, kädet ja jalat. Siis helteinen sää myös suosi meitä ja näin talvellahan ei aurinkorasvaa tarvii, vai miten se oli..

La-aamuna piipahdettiin myös paikallisessa "vihaneskaupassa"

Askarteluprojektikin jatkui

Läpi usvan kohti MVD:tä

1 kommentti:

  1. Teidän elämästä siellä on kyllä tosi kiintoisaa lueskella... Kulttuuri on niin kovin erilainen. Ja etenkin tuo koirameininki vaikuttaa aika erilaiselta. Olis kiva lukea joku vähän perusteellisempi agiraportti vaikka oikein kuvien ja videoiden kera! :D Aika... jännältä vaikuttaa tuo kisatouhu siellä!

    Mun blogissa on teille haaste: http://paso-energiaa.blogspot.fi/2013/09/kesakuvahaaste.html
    (vaikka teillä taitaa olla kesä siellä vasta tulossa, mutta olittehan täällä kesällä...)

    VastaaPoista