tiistai 17. syyskuuta 2013

Viimein valoilmiö taivaalla...

Tänään viimein, taas pitkästä aikaa, tuo aina mainostamani Uruguayn aurinkokin, joka jokapäivä paistaa, suvaitsi vähän vilauttaa itseään. Tosin hyytävän kylmä tuuli puhaltaa edelleen, vaan kolmen tai neljän päivän jatkuva sade ainakin hetkeksi taukosi. Vielä kun joku tuon tuulikatkaisimen kääntäisi tai ainakin muuttaisi tuulen suunnan etelästä pohjoiseen.
Noh sisällä on siis viimepäivät viihdytty tai no niin, ehkä hieman paleltu. Vaan eipä ainakaan haittaa, jos unohtaa maitopussin päiväksi keittiön pöydälle, kun keittiössä lämpötila on lähes sama, kun jääkaapissa ja märät sukatkin kuivuu hyvin jalassa kun tuuli puhaltaa mukavasti sisään joka kolosta.
kunhan muistaa kiertää suurimmat lätäköt.
Tosin ei tuo meidän katto nyt enää niin paljon vuoda, ainakaan, jos sitä vertaa meidän auton kattoon...
Ajattelinpa tänään sitten hieman keittiötä lämmittää ja tehdä vaikkapa sämpylöitä ja samalla testata tuota paikallista leivinpaperia, jota löydettiin tuosta lähikaupasta.
Kuinka ollakaan ja arvatahan saattaa, noh ei se sentään tuleen syttynyt vaan kukapa olisi arvannut, jotta leivinpaperikin voi olla vaan yksipuolista ja arvatenkin minä asettelin sen paperin juuri väärinpäin. Niimpä meillä on nyt pellilllinen paperisämpylöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti