perjantai 8. kesäkuuta 2012

Hrrrrrrr.......!

Kylmä kiusaa ja paleltaa... No onneksi ainakin meillä kotona on kuitenkin ihan lämmin eikä tarvii palella sisällä ja jos tota sääennustetta on uskominen niin ensiviikollahan tuo näyttää taas olevan päälle +20 lämmintä joten ihan ok:)
Kylmästtä viimasta huolimatta käytiin pitkästä aikaa rantakävelyllä eikä tuo viima ainakaan Tuplista murheelliseksi tehnyt:)
Remontti etenee hiljalleen joo no todella hitaasti, mutta nyt on kuitenkin löytynyt firma, joka oikeasti on ottanut asiakseen selvittää nuo kosteus ongelmat ja meillähän on tällä hetkellä kaksi vessaa ja ns.palvelijan suihku pois käytöstä. lattiat ja osa seinistä auki piikattuna.
Vuotoa ei tosin ole löytynyt, mutta vettä on kyllä lattian alla ihan riittämiin. Ehkä tää talo on tehty ns. kelluvalla lattialla =)...
Siinäpä hieman putkistoa ja huomatkaa myös perinteiset piikkaustyökalut. Noilla on kiva hakata 20cm. paksua betonia...
Juu ja se lukossa ollut vierashuoneen ovikin saatiin viimein auki. Alan ammattilainen saapui vain paikalle, työnsi jonkun metallilankahäkkyrän lukkopesään ja naps, ovi oli auki...Uusi lukko tilalle ja taas toimii.
Pelottavaa sinänsä, kun tämä sama kaveri kävi asentamassa meidän ulkooveen uuden lukon, kun muutettiin tänne ja kohta pitäis lähteä lomailemaan ja jättää kämppä tyhjilleen...No onneksi on vakuutukset jajajaja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti