sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Ohjeita 3-vuotissyntymäpäivien järjestämiseksi...

Perjantaina Tuplis sai sitten ajoissa tietenkin kutsun syntymäpäiville, jotka olivat siis tänään. Facundon syntymäpäiville. T oli sitä mieltä, että kyseessä on poika, minä sitä mieltä, että kyseessä on tyttö... internethaku tuotti tulokseksi sekä että. Poika väitti, että kyseessä on tyttö... lopputulos oli se, että meillä oli lahja tytölle, mutta oli vielä tänä aamuna varmistettava asia ostamalle lahja pojalle. Onneksi ostettiin, koska tämä Facundo oli  poika.
Tilaisuushan siis oli vuokrattavalls juhlasalilla. Siellä oli iso trampoliini ja tietenkin pomppulinna. sisällä oli tarjoilut ja televisio päällä koska tänään tulee parhaillaan Uruguay - Peru jalkapallomatsi televisiosta... MM-karsinnat 2014 ovat käynnistyneet. Tarjottiin siinä sitten juotavaakin: vettä, mehua, kaljaa, viskiä? Mitä sais olla? No ei meille sitten kuitenkaan kelvannut mikään näistä, toivottavasti ei aiheutettu pahennusta. Piti lähinnä keskittyä siihen, että tuo ujopiimä pystyisi menemään vähän irti jaloista. No, sen verran on katsellut tätä latinomeininkiä jo, ettei siinä ihan tuhottoman kauaa mennyt, kun herra saattoi mennä pomppulinnaan istumaan. Eikä oikeasti kauaakaan, kun rupesi jo naureskelemaan ja flirttailemaan tyttöjen kanssa... istualtaan.


Sen verran noita pieniä autettiin, ettei piñataa tarvinnut hakkaamalla avata vaan siinä oli naru, josta pohja aukesi ja mitäs muuta kuin karkkia ja kaikkea rimpparämppää sieltä paljastuikaan... Poika katseli ihmeissään, moista touhua. Pitihän sitten olla vielä pussillinen karkkia lahjaksi kaikille vieraille, johon voi sitten vielä piñatasaalistaan säilöä... karkkia karkin perään! Piñatasta tuli kuitenkin yksi kiva asia - vappupilli!



Voi miten hauska asia moinen saattaakaan olla. Kun muut söi karkkia minkä ehti, tämä poika hihkui riemusta vappupillinsä kanssa pomppulinnassa, yksi ja sama karkki suussa koko ajan.
Syntymäpäiväsankaria kuvattiin kakun kanssa yhden sun toisen sukulaisen kanssa ja lopulta, kun laulut oli laulettu ja kynttilät puhallettu vielä kolmannen kerran, oli aika sytyttää "tulisuihku".. joita on joskus enemmin tullut nähtyä lähinnä elokuvissa eksoottisissa drinkeissä, mutta kuitenkin. Heti kun oli taas mahdollista poika suunnisti pomppulinnaan. On nyt löytänyt tänään kaksi asiaa, jotka ovat pop. Muutamaan kuvaan tuo valkotukkainen sinisilmäkin pääsi. Läksiäisiksi vielä vähän karkkia ja sinisellä marengilla kuorrutettu leivos...


Uruguailaisia vaikutteita on kyllä tarttunut...sekä isään että poikaan... onneksi ei kuitenkaan ihan kaikissa asioissa.


... ja huomenna taas remontti jatkuu (jos luoja suo)... selvittämättä on vielä se, mitä tapahtuu, kun herrat lähtee Suomeen ja minä olen töissä koko päivän, jos ei töitä voi tehdä silloin kun ei ole ketään paikalla, kun ei edes voi olla sisällä kun ketään ei ole paikalla. Hohhoijaa.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti