perjantai 28. syyskuuta 2012

Hohhoijaa ja silleen

Niin ne viikot vaan vierii ja päivät menee humisten, ei ees blokkailla oikein ehdi...
Maanantai alkoi kuitenkin pelottavankin hyvin ja helposti. No hiukan jouduin selittelemään, mutta kuitenkin.
Ensin lähdettiin heti aamusta rokottamaan tuota Zicoa ja hiukan siinä elukkalääkäri ihmetteli, miten minulla voi olla koira jolla ei ole rokotustodistusta ja se on tuotu Brasiliasta. No kuitenkin rokotukset saatiin ja minut siis leimattiin salakuljettajaksi... Kun oikeastihan noita tuontipapereita pikkusen jouduttiin muokkaamaan ja en toki enää jatkossa halua niitä käyttää. Vaan halusin toki jatkoa ajatellen ihan aidot ja oikeat paprut:) Toivottavasti en nyt joudu linnaan kun tuon nyt näin julkisestikin olen tunnustanut.
Ohimennen voin muuten mainita, täällä koiranpennut rokotetaan 6n.,9n.,12:sta & 15:sta viikon ja sitten vuoden ikäisenä, melkoinen piikitysrupeama siis
Siitä suoraan Avikselle kysymään, josko meidän autoon vaihdettais uudet renkaat kun ne alkaa jo olla ainakin Suomalaisen mittapuun mukaan lievästi kuluneet ja sateella melko liukkaat. Vanhempi herra siinä niitä hetken tarkasteltuaan hieman pudisteli päätään ja jotain höpötti, mut sitten saapui nuorempi kaverikin niitä katsomaan ja totes että juu vaihdetaan. Tuo huomenna auto tänne ja saat  toisen tilalle siksi aikaa kunne renkaat on vaihdettu. No tiistaina vietiin auto renkaanvaihtoon ja juuri äsken minulle soitettiin, jotta valmista on. Ei siis kestänyt kuin vaivaiset kolme päivää tuo renkaanvaihto-operatio. No tietty vielä en ole autoa hakenut ja nähnyt onko renkaat oikeaasti vaihdettu, mutta luulis nyt ainakin. Vaan luulis sitä kyllä aikausein paljon muutakin.
Keskiviikkoaamuna piti sitten tulla ikkunoiden hyttysverkkoasentajien heti aamusta yhdeksältä arvatahan taas saattaa, kuinka siinä kävi. Ei kuulu kymmeneltä ei yhdeltätoista... siinä sitten jo aivan mitta täysi odotellessa pikakorjasin itse tuon meidän aidan, kun ei niitä aidan korjaajiakaan ole näkynyt ei kuulunut. Huono puolihan tässä nyt on tietty se, jos ne korjaajat sattuu tulemaan jonain aurinkoisena päivänä, niin voivat vaan todeta, että pystyssähän tuo taas on, eikä tee mitään.
Olihan ne ikkunaverkkoasentajatkin sitte käyneet, kun en ollut kotona, mut eivät tietysti voineet töitään lopppuunasti tehdä , koska olis tarvinnu sisäänkin päästä. No tänään iltapäivällä ovat taas kuulemma tulossa.
Torstaina olikin sitte vuorossa Koulujen yhteinen perinteinen kevätkulkue johon ueudutaan kuka miksikin: eläimiä kukkia ym.ym. kevät aiheisia juttuja. Tietty Tuplakin sitten osallistui. Koalaksi pukeutuneena, pick-upin lavalla... Olinhan antanut koululle luvan viedä Tuplan kulkueeseen, en tosin auton lavalla, mutta kuitenkin.
Koko luokka lavalla

"Pikku Koala"

W:n luokan tyttöjä

Ja kulkuueen jälkeen takas kouluun...
 
Aikas hauska kulkue kaiken kaikkiaan
. Viikonloppuna piti olla paimennuskurssi, mutta ikävä kyllä se peruuntui, mutta onneksi päästään kuitenkin paimentelemaan ja syömään taas paikallisia herkkuja Estancia Santa Amabeliaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti