tiistai 4. syyskuuta 2012

Odottelua...

Niinhän se viikko taas on hurantanut ja viikonloppu meni ja maanantaikin jo selätettiin...
Perjantaina piti katon korjaajien tulla jatkamaan, no arvatahan tuon saattaa, eipä näkynyt ei. Lauantai- aamuna oli keittiön patteri sylkäissyt vedet pihalle, tiskikone jätti vedet sisään, sunnuntain vataisena yönä lämminvesi systeemi sylki vedet lattialle... Että sellaista pientä.
No maanantaina piti puutarhurinkin tulla, no tänään tiistaina hän sitten kuitenkin saapui ja nyt on "pihanurmi" sentään taas lyhyt ja siisti. Ensi kerralla sitten leikellään kuulemma pensaatkin.
Eilen jo näytti hetkellisesti, että katon korjauskin alkaa edistyä mutta eipä ne muuta saanut aikaiseksi, kun jonkun härvelin nostettua katolle. Kait se on olevinaan joku nosturi, vintturi tai mikä nyt vaan.
No odottelen siis täällä nyt kattoukkoja ja patterinkorjaajaa, joka kait tänään ehkä iltapäivällä saapuukin tai ainakin poikkeuksellisesti meille ilmoitettiin ettei vielä aamulla sovittuun aikaan ehdi.
Kaikesta huolimatta ei tässä nyt kauheasti ketuta, vaan jälleen kerran Uruguayan aurinko pelastaa kyllä lämmöllään ja valollaan kaiken.
Tuplakin on jo terve ja tänään koulupäivä taas edessä.

Loppuviikosta onkin minulle luvassa extreme matkailua paikallisen kaverin
kanssa, perjantaina autolla halki Uruguayn ja Eteläisen Brasilan ja sunnuntaina takas. Majoitus missälie... Pikkusen alkaa jo ehkä jännittää, mut ehkä tuliaiset on sitten tuon matkan arvoisia.
Ja matkailuhan avartaa vai miten sitä nyt sanotaan:)

Pääsi tuo vaimokin koirien kanssa viikonloppuna sauvomaan ja palatessa silläkin mukana vain yksi koira...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti