maanantai 17. syyskuuta 2012

Voihan lehmän emätin...

Meni viikonloppu sitten just noin. Ainakin niiden kisojen osalta...
Perjantaina tietty juoksin eläinlääkärissä hakemassa Saimille todistuksia ja virallistamistoimistossa taas tarran ostossa, sitten lauantaina hyvissä ajoin Montevideoon ja yöpyminen hotellissa jotta ei tarvi lähteä kisoihin ajelemaan ennen kukonlaulua sunnuntai aamuna. No eipä siinä mitään, kaikki sujui ihan hyvin ja siinä sitten SAUNAN ja porealtaan jälkeen illallla köllittiin hotellissa sängyllä ja 21.45 saapui s.posti:
Kisat on nyt peruttu vesisateen vuoksi!!!
Siinä kohti nimittäin muutama V-alkuinen sana oli päästä, mutta veljeäni lainaten, kuitenkin vaan tämä lehmän...(kuulemma)...hetki tästä ja saapui vielä  englanninkielinen tekstari, jotta nyt varmasti asia oli ymmärretty... että näin täällä, kisat voidaan sis perua miten vaan, milloin vaan ja varmaan miksi vaan.
Noh päästiinpähän nyt ainakin "saunassa" käymään ja poreilemassakin. Saunassa sinänsä ei mitään vikaa ollut ja lämpöäkin riitti, kun itse sitä termostaatista lisää käänsi. Veden heitto tuolle kiukaalle sinällään saattoi olla hieman riskaapelia, kun siinä oli vaan vastukset joiden päällä oli ritilä ja kuusi kiveä kauniisti riviin aseteltuna.
Löylyt tuli kuitenkin otettua ja taas ajeltua Montevideossa varmaan juuri niissä paikoissa, mihin ei oikeasti näin turistina olisi mitään asiaa tai ainakin siltä ne kadut ja kujat näytti...
Yritettiinhän me siinä puolet lauantai päivästä etsiä myös kasattavaa metallihäkkiä tai pentuaitausta Zicolle, mutta ei niitä nyt vaan jonkun maahantuojan mukaan ainakaan koko uruguayssa ole, paitsi yksi liian pieni joka löydettiin ja onnesi jätttiin sinne kaupppaan.
Sen verran on nyt tullut ainakin kanttapäänkautta opittua, että kun tai siis jos, joskus seuraavaa muuttokuormaa rakentaa, sinne laitetaan kaikki mitä ei taatusti voisi kuvitella tarvitsevansa...
Tämä viikko onkin täällä kevätlomaa kouluista, joten saas nähdä mitä Tuplan kanssa keksitäänkään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti