maanantai 7. lokakuuta 2013

Kesäaika ja myös "kesäkelit"

Lauantai yönä siirryttiin kesäaikaan ja enää aikaeroa vain 5 tuntia Suomeen ja jahka siellä siirrytään talviaikaan eroa enää neljätuntia ja yhteydenpito helpottuu huomattavasti. Kesäjan myötä saatiin myös jo kesäisemmät kelitkin, on jo ollut aika ikävä shortseja ja t-paitaa, vaan nythän ne taas joutaas kaapista kaivaa ja vetäistä päälle.
Männäviikolla käytiin tekemässä taas polkupyörähankintojakin, kun tuo pikkumies nyt innokkaasti polkee ja myöskin valtaisalla vauhdilla kasvaa niin tokihan piti uusi ja isompi pyörä saada.
Kierreltiin siinä sitten Tuplan kansa kaikki fillarikaupat tai fillareita myyvät kaupat josko löytyis jotakin ja arvatahan saattaa. Yksi ja ainut malli tuossa kokoluokassa jossa on jalkajarrut ja ainakin meidän mielestä ne on kuitenkin tuossa harjoitteluvaiheessa tuiki tärkeät. varsinkin kun ei nuo pienet lyhyet sormet edes yletä käsijarrukahvoille. No onneksi tuo merkki oli jo aiemmin hyväksi sekä kestäväksi todettu ja sopii meidän fillari rivistöön hyvin.

Ja kovaahan tuolla pääsee vanhaan verrattuna, nyt joutuu itse pistämään rinnalla juoksuksi tai ennemminkin on syytä ottaa oma fillari matkaan.

Lauantaina pitkästä aikaa paimennusta ja nyt kokeiltiin "hieman" isommallakin laumalla, oisko ollut joku reilu sata päätä ja hyvinhän sekin alkaa pikkupojalta sujua ja ehkä alan itsekin tajuamaan kuinka nuo villimmänpuoleiset lampaat käyttäytyy ja liikkuu . Saimin kanssa otettiin pari hakutreeniä josko vaikka lähdetään ens sunnuntain paimennuskisoihin. Noh ainakin kurssille lauantaina.

Sunnuntainahan olikin sitten vuorossa agilitykisat ja tällä kertaa aikataulun mukaisesti paikalla piti olla jo klo 08.00, koska oli ns. yhdistetyt syys- ja lokakuun tuplakisat ja siis valtaisa määrä startteja... Syyskuun kisathan peruttiin sateen vuoksi. No tämähän tarkoitti heräämistä klo 05.00 ja kun kaiken kukkuraksi tuota kelloakin käännettiin. Pirteänä siis ylös sängystä ja keula kohti Montevideota.
jatkuu....





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti