keskiviikko 9. lokakuuta 2013

No niistä kisoista

Joo , siis aamuviideltä kello soimaan ja keula kohti Montevideota, tällä kertaa starttasinkin yksin, tai siis Saimin kanssa kaksin. Jostain syystä ei kauheasti ollut halukkaita lähtijöitä siihen aikaan.
Aikataulun mukaan :
 0800-08.30 maksut ja ell.tarkastus ( tai siis ell.todistuksen tarkastus), jota vartenhan tarvitaan paikalle ell.
Kisamaksut maksetaan siis myös vasta tässä kohtaaa ja samaten CUA.n (vast. agilityliitto) jäsenmaksut
08.30-09.00 radan rakennus
09.00 kisat käyntiin järjestyksessä aloittelijat, eläkeläiset, hyppy2, agi2, 4*agi1, agi2 ja hyppy2.
No arvatahan saattaa kuinka pitävä tuo "aikataulu saattoi olla, siinä heti kasin ja ysin välillä tietty suudeltiin kaikki läpi ja juteltiin kuulumisia ja ihmeteltiin uusia hienoja kontaktiesteitä, jotka oikeasti olivat ihan ok ja oikein alumiiniset:)
Heti joskus varttia vaille kymmenen sitten oltiin valmiita starttaamaan ja ensimmäinen koirakko pääsi radalle. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan oltu keretty vielä noita ell. papereita saamaan valmiiksi, eläinlääkärin saapuessa paikalle joskus siinä kahdentoista ja yhden välillä.
No viimein joskus yhdentoista maissa oli viimein meidänkin ekan startin vuoro. Olisin siis aivan hyvin voinut nukkua kotona kaikessa rauhassa taas sinne kahdeksaan asti ja siitä sitten pikkuhiljaa ajella kisapaikalle, vaan kun paikalla pitäisi olla kello kahdeksan niin tietysti minä eurooppalaisena olin ajoissa (tai no vartin myöhässä)...
No itse kisathan meni meidän osalta ihan ok tai oikeasti huomattavasti normaalia paremmin ja tuloksina pari  nollaa, vitonen ja pitihän se yks hyllykin napata.
Ihan vaan noista säännöistä mainitakseni täällähän siis kilpaillaan vaan kahdessa virallisessa luokassa, joten mekin ollaan siis kakkosluokassa ja kakkosluokan kisoissa on aina kaksi rataa ja siis yhteistulos on se joka ratkaisee ja jotain merkitsee. Jokaisesta kahdeksasta kisasta / vuosi jaetaan pisteitä ja eniten pisteitä kerännyt julistetaan vuoden päätteeksi Uruguayn mestariksi.
Kisoissa tälläkertaa oli yhteensä noin 60 starttia ja kisat päättyivät heti siinä viiden aikoihin. Siis äkkiseltään laskettuna kisat kesti yhteensä noin 9 tuntia ja tuona aikana siis 60 starttia... Pientä hienosäätöä siis noihin järjestelyihin vielä tarvis tehdä.
No kuitenkin vaikka nuo kisat aina venyvät ja venyvät ja venyvät, on täällä kuitenkin aina hauska  kisailla, kun tekeminen on hauskaa ja kaikki kannustavat kaikkia ja ei todellakaan hampaat irvessä niitä puuttuvia nollia metsäsästetä. Tärkeämpää on yhdessä olo ja sunnuntai päivien kuluttaminen...
Ja mikäs se nyt tälläkertaaa olikaan mukavampaa, kun väsyneenä voittajana ajella hymyillen kotia kohti ja katsella samalla, kun aamulla kauniisti noussut aurinko laski vähintään yhtä komeana peltojen taakse.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti