tiistai 22. lokakuuta 2013

Ohjelman täyteinen viikko takana.

"Kiireinen" ja mukavien tapahtumien täyteinen viikko vierähti ja nopeasti.
Tiistaina futista Uruguay vs. Argentina miltei täydellä Estadio Centenariolla, joka vetää noin 70000 katsojaa. Aika mahtava peli, ei peli pelillisesti, vaan tunnelmallisesti oli mahtava ja tietty kun loppunumerot oli "meille" 3-2. Stadion oli riemua ja meteliä pullollaan.
Perjantaina käväistiin aamusta Tuplan ja muiden "kotirouvien" kera paikallisella San Beniton oliivitilalla tutustumassa oliiviöljyn valmistuksen saloihin. Samalla nautittiin tilalla maittava aamiainen mahtavassa miljöössä...
Kuvia tilalta:

Traktorikyytiä lavalla

Oliivipuun varjossa

Oliivin kukkia

Ja minusta varsin hassulta näyttävä pomelopuu, entiset hedelmät vielä puussa ja uudet kukat täydessä loistossa
Tilavierailun jälkeen startattiinkin keula kohti Punta Del Diabloa ja Atlantin sinisiä vesiä parin päivän minilomalle.
 Matkaa mittariin taisi viikonloppuna reilu 1000km. kertyä, vaan oli se kyllä sen arvoistakin "kylä" oli aivan mahtava, rauhallinen, kaunis kaikkine pienine mökki hökkeleineen ja tietty nuo silmän kantamattomiin jatkuvat hiekkarannat ja Oceano Atlanticon sininen, suolainen (tosin hyytävä kylmä) vesi aaltoineen.
Ja tokihan kun siellä asti oltiin käväistiin myös Brasilian rajalla katsomassa miltä rajakaupunki Chui näyttää ja kyllähän se jonkunasteinen ostosparatiisi on, ainakin näin täältä Coloniasta käsin katsottuna.



Aamiaisella ekana aamuna ja tietty ulkona, vaikka Hotellin emäntä hieman tuota taivastelikin, sään ollessa, noh ei ihan niin lämmin. Vaan kun aurinko astui esiin niin johan tarkeni.

Hauskoja mökkejä/taloja Punta Del Diablossa:






Vesi oli vielä aikastalailla hyytävän kylmää, vaan vähän kuitenkin uskalsi varpailla koettaa.

Atlanticon aaltoja

Ja Tuplakin keksi, jotta valokuvaaminen on hauska uusi harrrastus. Eikä nu ekat otokset nyt ihan huonoja ole. Joten näinkö sitä joutunee seuraavaksi kameran ostoon...
Alla Tuplan otoksia:  
"metsää"

Joitain ei aallot ja kylmä vesi haitannut






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti