lauantai 26. toukokuuta 2012

Auto pakattiin taas tayteen ja suunnattiin nokka kohti ancapia, jossa oli tarkoitus tavata ystavapariskunta J ja N. Heidan perassaan ajettaisi Santa Lucían lahelle paimennuskisoihin. Siina ajamisessa olikin tekeminen, kun N lahti menemaan. 140 km/h oli lasissa ja silti ajoittain jaatiin! Auton renkaista on joko tippunut paino tai siella on viela edellisesta reissusta kivettynytta mutaa, joten tietyissa nopeuksissa ravisti aika lailla. Ihan uusia reitteja tuli taas ajeltua, Canelonesin departamentossa ei ole aikaisemmin tullut kaytya.
Kilpailupaikka oli siisti ja hieno rodeokeha, johon oli tuotu lampaita. Puitteet ja valmistelut olivat loistavat! Lounaskin saatiin kunpongilla, jonka kaikki kisailijat +1 saivat ja kisat maksoivat kokonaiset 100 pesoa!
Hotelli, johon oli itsemme keploteltu (pienet koirat kuulemma sallittu, mutta isot ei, eli brassi ok, mutta bc ei). Varatessa rupesin sitten inttamaan ja kyselin, etta jos se brassi tekee tuhojaan, kun on kerran sopivan kokoinen, niin sitäkö ei tarvitse ollenkaan maksaa? Ja uskalsin vielä väittää, että todennäköisimmin näistä kahdesta vaihtoehdosta juuri se brassi tekee ne tuhot... hetki odottelua linjoilla, kun varausasisstentti keskustelee managerin kanssa: lopputulos, ok, kyllä se käy että tulette niien kahdenn koiranne kanssa, joista toinen on liian iso, jos otatte sviitin. Joten tässä sitä nyt istutaan 45 m2:n sviitin olohuoneen sohvalla, yksi koira tuossa vieressä, poika nukkuu makuuhuoneessa. Verrattuna siihen murjuun, jossa viimeksi oltiin, jonka uskottiin oikeasti olevan ainoa hotellli, johon saa viedä koiria, vain HÄKISSÄ, tämä on uskomattoman mahtava paikka. Täällä voi käydä suihkussa ilman kenkiä, nukkua ilman, että tarvii huolehtia siitä, mitä niissä lakanoissa on ja minkälainen ötökkä kävelee tyynyllä... Tämä on ihana paikka.. ei täällä toki kukaan huonepalvelussa vastannut puhelimeen, mutta äkkiäkös sinne kipaisi tästä samasta kerroksesta... mitenköhän täällä suhtaudutaan siihen, jos avaa tuon lasioven aamulla ja päästää koirat uima-altaalle?!? ;)


Tällainen "strutsi" siellä pihalla lammella pyöri, joten olisihan siinäkin ollut tekemistä koirille! Laitoin tuon tuo sijainninkin tuonne, jos jotain kiinnostaa sinne mennä! Voin suositella - koirilla ja ilman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti