tiistai 22. toukokuuta 2012

Ja tautikierrekin vaan sitten jatkuu...

No tais jäädä nyt se aiemmin mainitsemani lääkitys jäädä liian vähällä ja on sitten minun vuoroni sairastaa...Onneksi taitaa olla nyt jo paremalla puolella ainakin hetkittäin tuntuu siltä. Mutta jopa minun täytyy myöntää olleeni kipeä siis ihan oikeasti.
Palataanpa niihin paimennuskisoihin, jotka suorituksena kyllä meni meiltä aivan penkin alle. Pistän sen kyllä aikapitkälti Saimin juoksunkin piikkiin ja lampaat olivat kyllä todella p:stä. Siis niitä ei ollut kuulemma aiemmin paimennettu koiran kanssa laisinkaan ja nehän ei sitte kovin hanakasti liikkeelle lähteneet, kaiken kukkuraksi ne tietty pelkäsi ihmisistä joten joo.
Kisapaikkahan oli myös aika veikeä (Rodeokehä) ja varikko siinä aidan toisellapuolen:), josta aina laskettiin 4 lammasta kerrallaan areenalle ja siitä sitten koira töihin. .Noin muuten kisat ehkä mentiin ns. Ranch kisa tyyliin: kuljetusta parin portin läpi, laidunnus, kuja ja häkitys...
Tuli meidän vuoro ja ei kun Saimi "kaarelle" ja lampaita noutamaan. Enkä vielä tässävaiheessa ollut huolissani siitä ollenkaan ettikö se saisi lampaita liikkeelle vaikka sitten hieman hampaita käyttäen kun sekään ei näyttänyt olevan laisinkaan kiellettyä ja Saimillahan tuo hampaidenkäyttö tarvittaessa ei yleensä tuota minkäänlaista ongelmaa, päinvastoin joskus se saattaa jopa liiallisena olla meidän ongelma. Nätistihän tyttö sinne Marttojen taakse kaarsi, mutta eihän ne lähteneet mihinkään. Ja mitä tekee Saimi ei mitään pyörii pyörii, ihmettelee... No se oli sitten siinä se kisa...
Ens kerralla sitten ja paremmalla tuurilla ilman juoksua.
Sunnnuntaina pitikin sitten aksata, mutta tauti voitti, kaatoi minut ja kisat jäi väliin. Täällä muuten aksaakin voi kisata vaikka olisi juoksuinen narttu.
Niin ensimmäinen poikaystäväehdokaskin juoksun myötä ilmaantui pihamaalle tänään, tiivistetystä portista huolimatta. Siis Saimi ei todellakaan ole hetkeen vapaana tai ainakaan vahtimatta ulkona ja lenkillekin on varmaan syytä ottaa jotain kättä pitempää.

Tämä on yksi niistä päivystäjistä. Varsin komea ja varsin kekseliäs yksilö, kun kiipeilee portista sisään siitä huolimatta, että se on tiivistetty.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti