lauantai 26. toukokuuta 2012

On tainnut kuvat jäädä laittamatta tuossa viikolla noihin kahteen viimeisimpään tekstiin, joten tässä nyt päivitettynä nuo aikaisemmatkin tekstit ja sitten vähän tämän päivän tapahtumia. Viikolla ei oikein mitään tekstiä saanutkaan tuo "kotirouva" aikaseksi kun oli jopa omien sanojensa mukaan kipeä ( asia, jota ei yleensä ainakaan ääneen sanota...). 
Tänä viikonloppuna olisi ollut mahdollista lähteä paimennuskurssille Treinta y Tresiin. Matka on kuitenkin NIIN pitkä, ettei viitsinyt lähteä, varsinkaan, kun tuo paimenkoira on juoksussa ja siten ihan "pöljä"...
Tänään siis kuitenkaan ei ollut ohjelmassa mainitsemieni syiden takia mitään ihmeitä. Olin taas kuullut jotain, jonka perusteella oli hyvä suunnata kohti ostoksia: Gauchohattu oli hakusessa ja samalla piti katsoa, josko olisi hyvännäköisiä nahkasaappaita saatavilla. Molempia olisi löytynyt ko. kaupoista, mutta ainoastaan hattu lähti mukaan.. ja uusi mate, koska ei vielä osattu käsitellä ensimmäistä matea oikein ja se hometui sisältä. No eihän sitä homeista matea voinut enää käyttää metn joumiseen, joten se siitä. Nyt tuo uusi matekuppi on käsitelty viskillä minun alaisteni antamien ohjeiden mukaan ja on kuivumassa... Katsotaan osataanko vieläkään tehdä asiaa oikein. Se kun on valmistettu jostain paikallisesta kurpitsalijista, niin on aika altis homehtumiselle. Ja siis kyllä, meillä joudaan matea - ei niinkään uskonnonomaisesti niinkuin monet paikalliset, eli voidaan helposti kulkea kaupungilla ilman, että termari on kainalossa ja pilli suussa, mutta kahvin vaihtoehtona se on ihan hyvä.. siinä on kuitenkin ainakin tarinan mukaan vitamiinejä. Nämä siis löytyivät tuolta kaupungin ulkopuolelta.. Kaupungissa sitten käytiin vielä katsomassa tuo yksi kauppa, jossa kuulopuheiden mukaan olisi ollut hyviä satulahuopia sisustukseen.. niistä ei kyllä ollut hajuakaan, mutta löytyipähän pojallekin gauchohattu ja housut! Enää puuttuu vaan ne saappaat, mutta se odottakoon nyt vielä hetken itseään. ;) Kaupassakin oltiin jo sen verran törmätty suomalaisiin, että osasi todeta pojasta, että on pieni suomalainen gaucho! Mate vaan puuttuu! No, niinpä.. kyllähän tuo jo kahvia kittaa, joten... 


Tässäpä nämä meidän gauchot.;)

Loppupäivä menikin sitten tässä kotona ollessa, mikä on ihan tervetulutta vaihtelua sekin, kun tässä viime aikoina, kun terveinä, on oltu menossa aina johonkin viikonloppuna.. OK, viime viikonloppuna jopa sairaanakin oltiin siellä Montevideossa, mutta eihän sille voinut mitään, kun se sairaus iski tuolle miehelle siellä kesken kaiken. 
Nyt taidan ladata ne viime viikkoiset kuvat, jos jostain loydän ja ryhtyä ihan vaan olemaan. Näyttää siltä, että nämä tekstit menee ihan uuteen järjestykseen kun vähän jotain muokkaa... toivotaan, että tämä tällä kertaa menee oikeaan paikkaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti