torstai 3. toukokuuta 2012

Vaput on nyt juhlittu ja...

Sunnuntaina  suunnattiin siis vielä paimennuskurssin toiselle päivälle ja päivä meidän osalta siis minun ja Saimin, sujui kyllä paljon paremmin loppuhuipennusta lukuunottamatta...
Päivän päätteeksi ja illan jo pimetessä vielä muutama koirakko pääsi avoimelle pellolle kokeilemaan kykyjään ja olemaan ns. esimerkki koiria, jotta kouluttaja voi kertooa hieman tuomarin arvostelusta kilpailutilanteessa. No rohkeasti tietysti lähetin Saimin vasemmalta hakukaarelle ja muuta ei sitten tehtykään ja se sitten siitä. Lampaat kyllä tuli loistavasti ja linjaa pitkin minulle ja minun läpi päin aitoja... Saimi kannoillaan ja kovaa. Mutta empä ole ennen noin nopeita lampaita nähnytkään...
No olin kyllä oikeasti todella vaikeita elukoita, kun ne pelkäsi myös ihmisiä ja Saimi taas on tottunut työskentelemään aika lähellä, ja senhän tietää mitä siitä avopellolla tulee.
No aitauksessa kaikki sujui kuitenkin hyvin ja treenivinkkejä saatiin, joskin jonkin verran lisähaastetta tuotti tietty se kun kouluttaja puhui vain espanjaa ja portugeesiä. Onneksi paikalla oli kuitenkin loistavaa enkkua puhuva rouva, joka sitten minulle käänsi, mitä en ymmärtänyt. Eiköhän me nyt jo loppuviikosta mennä taas treenailemaan, josko taalvella tai siis Suomen kesällä jonkun kisankin heittäis.
Vappua vietettiin ihan perinteisesti palloja puhallellen ja vappupäivään tietysti kuuluu vappubrunssi, jota tälläkertaa vietetttin isolla suomalaisporukalla, erään suomalaispariskunnan luona.
Muuten arki on taas pyhän jälkeen palannut ja oneksi myös lämmin pohjoistuuli puhaltelee ja tätäkin kirjoitellessa voi ihan ulkosalla istua ja nauttia syksyn lämmöstä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti