torstai 22. maaliskuuta 2012

Aksakisoihin valmistautumista...

Joo siis oikeasti, valmistautua pitää ja huolella. Nythän meillä siis on noi rokotusasiat kunnossa ja noin muutenkin hommat hanskassa ja eilen sattui taas sateeton päiväkin, joten päästiin treenaamaan ihan oikeastikin lajiakin ja hauskaa olikin. Saimi sai myös kokeilla Uruguaylaista lainaohjaajaa, joka kovin ensin kyseli miten sitä tulee käskeä ja mitä mikäkin on suomeksi... Siis ei mitään kieliongelmia ja taas tuli todistettua, että koira todella menee minne sitä vie eikä sinne minne sitä käskee menemään... Joten se siitä kieliongelmasta vaikkakin Saimin virallinen nimihän vahvasti suuntaa espanjaan, joten josko se kuitenkin ymmärtää...
No tänään kuitenkin käytiin sitten hakemassa virallisesta kunnan virallistamiskonttorista virallinen virallistamistarra, jolla virallistetaan eläinlääkärin todistus sitten viralliseksi, jotta virallisissa kisoissa virallinen eläinlääkäri pystyy toteamaan Saimin sitten virallisesti terveeksi ja kykeneväksi osallistumaan virallisiin kilpailuihin. Siis joo oikeasti täytyy käydä ostamassa kyseisestä konttorista tarra, joka sitten liimataan tähän eläinlääkärin todistukseen (jos me nyt se sitten oikeasti huomenna saadaan), jotta todistus on kelvollinen ja Saimi siis seuraavat 30vrk. sitten terve, kävi mitä kävi:) ja tietysti rahat pois...
No joo seuraavaksi siinä sitten kyselemään W:n huonekaluja joiden piti olla valmiina jo tuossa kuun puolivälissä, mutta yllätys yllätys eipä ole kuulunut ei näkynyt.
Kas kummaa ukkonenhan se sitten oli iskenyt kait puuvarastoon tai johonkin vastaavaan ja polttanut samalla kaiken joten odotellaan sitten ainakin kuukaudenpäivät taas lisää. Eikä  tietenkään kukaan kyseisestä puusepän puljusta mitään vaivautunut ilmoittamaan saatikka sitten vastaamaan meidän sähköpostikyselyihin.
Voisin miltei vaikka lyödä vetoa, että huomennna kun mennään taas sinne eläinlääkäriin niin siltä on kynät loppu  tai muuten vaan ei enää pysty kirjoittamaan ja meiltä jää nämä kisat väliin. no onneksi tuo virallistamistarra on kuitenkin voimassa pitkään tai siis niin kauan kunnes sen ekan kerran ell.todistukseen liittää. ja siitä  sitten sen 30 päivää eteenpäin.. Ja siis onhan minulla itsellä tuo virallinen kaavake ja virallistamistarra, joten eiköhän me viikonloppuna startata kaikesta huolimatta.
Joo ja saapuihan mulle sitten tuo kilpailukutsukin, jonka hyvin voisi lähettää kaikille kitiseville kirjoittelijoille suomalaisilla nettipalstoilla. Siis kisat alkaa 09.00 ell. tarkastuksella ja tällöin kaikkien on oltava paikalla luokasta riippumatta. 09.30 radan rakennus ja tutustuminen ja kisat alkaa siis 10.00. Joten siis myös olettaa sopii, that kaikki kilpailijat osallistuu myös radanrakennukseen...loppuu milloin loppuu ja kestää mitä kestää.
Ja tietysti mausteena tuohon kisakutsuun, siinä oli myös mainittu paikalla olevan "buffa" josta saa hampurilaisia ja muuta mukavaa ja syytä olisi ilmoitta jo nyt mitä meinaat syödä jos jotain meinaat syödä, jotta buffan pitäjän on helpompi sitten varata tarvittavat einekset.:) Ehkä kannattais ottaa mallia Suomessakin, ei tulisi hävikkiä ja mikään ei loppuisi keskenkään.

1 kommentti:

  1. Saviojan Anne kertoi, että kun Italiassa tuli pimeä, kun kisat myöhästyivät monta tuntia, ilmoitettiin vain, että kisat jatkuivat seuraavana päivänä - ja kaikki nöyrinä saapuivat paikalle silloin. Me Suomessa ollaan totuttu liian hyvään.
    Onnea kisoihin! Video olisi kiva nähdä.

    VastaaPoista