maanantai 26. maaliskuuta 2012

Suomalaisittain normaaliin tapaanhan sitä mentiin agilityn takia satojen kilometrien päähän ja matkustettiin epäinhimillisiin aikoihin... lähdettiin ennen auringon nousua ja kotona oltiin taas auringon  laskun jälkeen... Eihän siinä mitään, mutta kun sunnuntain jälkeen tulee aina väistämättä maanantai, joka tällä kertaa alkoi sillä, että keittiön lavuaarin alta irtosi putket ja vedet tuli tietenkin kaikki lattialle. Täydellinen aloitus maanantaiaamulle! Yritin siinä hieman mopata, ettei pojista kumpikaan kalloaan halkaisisi aamutoimien yhteydessä, mutta pian totesin, että vettä oli aivan liikaa ja asensin vain varoittavat esineet tielle ja ilmoitin, että keittiössä on sitten tulva.. Koska menen kyydillä, ei ole aikaa jahnustaa.. eikä siis siivotakaan, oli tulva tai ei.
Töihin mennessäni olin varsin iloisella tuulella! Ja tavaroidenkin piti tulla tänään - ja lehmäthän lentää... Kuka ihme teille on sellaista sanonut? Tiedän aikataulun, kun suunnitellaan tämän viikon ajota iltapäivään mennessä.... blah,blah,blah.... ja sitten toisen potkaisun jälkeen sain tiedon, että heillä on ilo ilmoittaa toimittavansa tavaramme torstaina klo 11 kotiimme. Saapa nähdä taas. Ja päivä senkun vaan paranee! Kotiin lähtiessä puhelin soi ja Directv:n kaveri ilmoittaa olevansa portilla, mutta kukaan ei ole kotona. No ei kai siellä ketään ole kotona, kun on aika hakea poika koulusta! Odota 15 minuuttia ( täällä voi sanoa ihan ilman mitään tunnon tuskia, että odota siinä, joku tulee kohta) Tämä oli päivän ensimmäinen ja ainoa positiivinen yllätys. Olivat paikalla jo tänään vaikka antoivat ajaksi ma tai ti, joka käytännössä olisi voinut tarkoittaa ke tai to... Kyllä siihen menikin sitten aikaa... oli haasteellista saada johdot paikalleen ja tekeminen muutenkin kaikessa katolla kiipeämisessä, kun tuulikin alkoi jo yltyä ja talon väki ei tajunnu valoja laittaa päälle vaikka pimeääkin alkoi jo olla. No, saivat kuitenkin laitettu kaiken valmiiksi ja sitten minä siinä katselin, että missäs se meidän hieno boxi, jolla piti voida nauhoittaa 100 h ohjelmaa... no ei teille ole sellaista tilattu! No eipä tietenkään! Mitenkäs me nyt sellaista oltais edes kuviteltu tilaavamme, kun nuo voi hyvin katsoa nuo ohjelmat vaikka keskellä päivää, kun tulevat prime time Columbia, eli täällä ihan huonoon aikaan! No eihän se asentaja parka sille asialle mitään voinut, mutta huomenna ohjelmassa siis valitusreissu ja mahdollisesti uusintakäynti asentajille... jotka kaikesta valittamisestani huolimatta antoivat molemmat poskisuudelmat minulle lähtiessään... eipä suomalainen lautaskanavien asentaja saisi tuollaisesta käytöksestä kuin mustan silmän ja ehkä haasteen, mutta täällä se on ihan normaalia toimintaa... kai. No tutkailtiin siinä sitten niitä kanavia, joita näkyy ja todettiin, että selaillaan vähän ja selvitellään mitä on tarjolla... käytiin välissä suihkussa ja tultiin takaisin nauttimaan kanavista, joita ei sitten enää näy! Tällä tuulella ei tietenkaan olisi mikään ihme, vaikka koko lautanen olisi tullut alas katolta... en toki sitä nähnyt kursorisessa pihan tarkistuksessa, mutta valojahan siellä ei ole riittävästi kuitenkaan siihen hommaan, joten odottakoon aamuun se. Nyt kun on tuullut jo hetken, niin onhan se jo aika, että naapuritalon hälyttimetkin soi, joten ei ole asiaa vielä nukkumaankaan.
Ei ole mennyt ihan putkeen tämä maanantai.. mutta toisaalta tästä nyt ei oikein paljoa enää ole noita suuntia, joten odotetaan sitä tiistaita ja varsinkin keskiviikkoisia vieraita. ;)
Tässä vielä todellinen univesaalipistoke, joka asentajilla oli käytössään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti