torstai 15. maaliskuuta 2012

Positiivinen ylläri :)

Siis oikeasti, täällä voi jotain tapahtua nopeastikin, kun eilen aamulla soitin puutarhurille ja kysyin onko hän mahdollisesti saanut lähettämäni emailin, ( ja siis joo, täällä tuntuu olevan myös käytössä hassu tapa: Kun lähetät s.postia sen jälkeen on syytä kyseiselle henkilölle soittaa, ainakin jos odotat saavasi jonkunlaisen vastauksen.)
No kuitenkin hän lupasi tulla huomenna ja saapui sitten kuitenkin jo heti tunnin päästä ja piha nurmi on taas lyhyt ja siisti.
Tämähän on siis jo kolmas asia mikä täällä tapahtuu nopeasti. Ensimmäinen on auringonlasku, toinen säätilan muutos ja nyt siis kolmas...
Muhkun kanssa käytiin sitten myös sillä eläinlääkärillä, joka "osaa" puhua englantia, no ainakin vähän hän ehkä ymmärsi ja oli siellä sitten joku tyttö joka myös hieman yritti tulkata minulle, mutta suurin osa oli kuitenkin engspanjaa. Muhku kuitenkin on nyt paruntumaan päin ja lekurin mielestä kys. oli vaan joku allergian / matkastressin aiheuttama reaktio ja tulehtuneet rapsutus haavat, (koska olinhan tuonut koiran mukanani Australiasta saakka niinkun hän väitti ja kun sanoin että olen Suomesta hän kovin ihmetteli miten olin hakenut koiran Suomesta vaikka itse olen Australiasta). että kielitaitoinen juu, no jompikumpi meistä ei nyt sitten ehkä ollut:)
 Tiedä häntä mut tuntuu Poika nyt tuosta kuitenkin toipuvan ja iho näyttää jo ihan hyvältä. Eikä se nyt ainakaan tuohon Saimiinkaan ole tarttunut, joen Don't worry lainatakseni eläinlääkärin sanoja. Niin ja vieläkään tuo eläinlääkäri ei maksanut mitään:)
Seuraavaksi kinasinkin sitten paikallisessa "Supermarketissa" olenko Eestiläinen ja voinko asua Coloniassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti