maanantai 12. maaliskuuta 2012

Eläinlääkärissä...

Tai jossain vastaavassa, ei ihan mulle ton käynnin aikana valjennut oliko kyseinen rouva eläinlääkäri vai jotain muuta... No joo siis Muhkulla on riemuksemme ilmestynyt sellaisia "mätäneviä reikiä sinne tänne ja niitäpä sitten hoidattamaan". Erään ruotsalaispariskunnan kissat ( jonka luona oltiin itseasiassa lauantaina illallisella, joka oli siis muuten todella loistava illallinen) niin tai siis toinen kissoista oli saanut tänne tullessaan tämmöisen "ringworm" loisen/sienitartunnan jonka oireet olivat kait kovin samanlaiset ja siihempä sitten heti maanantaiaamusta eläinlääkäriin apua hakemaan. Hassuahan siis on että Saimi on tällähetkellä varmaan paremmassa karvassa kuin ikinä, koskaan. Turkki kiiltää ja on todella komea, Muhku sitä vastoin taas no joo... Ja luulisi tuon nyt tarttuvan kuitenkin.
Kuitenkin aamusta sitten heti varhain mentiin eläinlääkäriin (täällähän ei siis tietenkään aikaa varata vaan mennään vaan odottelemaan omaa vuoroa), no onneksi oltiin kait ekoja ja ei tarvinut odottaa vaan suoraan "lekurin pakeille", joka tietenkään ei puhunut sanaakaan englantia vaan taas oli  espanjaksi huitoen pärjättävä:)
No hän siinä sitten hetken tutkailtuaan oli kait sitä mieltä, että vois olla myös jotain puremia, tökkäs kait jonkun antibioottipiikin ja käski hakea apteekista jotain litkua reikiin, sekä tulla uudestaan keskiviikko iltapäivänä, jolloin paikalla on sitten eläinlääkäri joka puhuu myös englantia:)
Jännityksellä jäädään nyt odottelemaan mitä sieltä sitten keskiviikkona kuullaankaan, toistaiseksi kuitenkin Muhku on vielä hengissä ja ihan hyvinvoiva.
Niin ja hauskaahan tässä oli myös se, että tämä käynti ei maksanut mitään, kun on kuulemma vaan tällaista konsultaatiota.
Siinäpä sitten kotiin tultua katselin myös tota pikku W:tä ja hänen vointiaan ja kuumettahan se  näytti pojallakin olevan ja kun kerran ihan itse tahtoi nukkumaankin käydä keskellä päivää oli syytä pitää koulusta vapaata. Siis SL päivä:)
Sekin sinänsä oli kovin huvittavaa, kun rouva sitten soitti kouluun kertoakseen, että poika ei tänään tule, niin kovin siellä ihmettelivät: Senkö takia sinä nyt tänne soitit!, että semmoista tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti