torstai 1. maaliskuuta 2012

Tupliksen eka koulupäivä

No niin tänäänhän se sitten koitti, tuo suuri päivä ja jännät paikat. Tai siis ainakin minua jännitti, Tuplista tuskin ollenkaan...Mutta kuitenkin joo.
Aamusta satoi "taas" vettä ja tuulikin puhalti aikalailla, joten olin jo ihan varma että uusi katontutkailu porukka ei varmaan saavu sovitusti paikalle. Siis kattohan vuotaa yhä ja taisin jo aiemmin mainitakin tuon edellisen remonttiryhmän korjausehdotuksen siis: Osta sateenvarjo.
 Mutta mitä kummaa, kait sitä joskus voi yllättyä positiivisestikin ja sieltähän sitten saapui:
Itse talon suunnitellut pääarkkitehti, urakoitsija, tämän sihteeri ja paikallinen vast.rak.mest. Harjakainen...Ja hetken siinä kierreltyään ja katseltuaan oltiin jopa ihan samaa mieltä jotta kyllä katto ja ikkunat vuotaa ja korjattavahan nuo on, joten ehkä ei sitten kuitenkaan tuon kattovuodon takia tarvi sitä sateenvarjoa ostaa.
Joskin he lupasivat tulla korjaamaan tuota kattoa "some sunny day", joten sitä odotellessa...

No takaisin tähän koulupäivään. Olin jo varautunut itse viettämään tuon koulupäivän Tuplan kanssa  koulussa, mutta eipä tarvinnut, vaan ehkä vaikeimmaksi hetkeksi muodostuikin hetki, kun piti lähteä kotiin. Koululle saapuessamme hetken aikaa poika roikkui jalassa kiinni ja pyysi syliin, mutta hetken päästä jo vilkutti vaan ja huusi heippa Iskä. Niimpä jätin sitten pikkumiehen sinne latinojen keskelle ja itse miltei nurkan  taakse itkemään...No eka "päivä" oli kuitenkin mennyt hyvin, eikä mitään ongelmia ollut, päinvastoin opet koululla olivat aikalailla myytyjä tuolle pienelle sinisilmälle. Ja käsittämästi Tuplis joka ei todellakaan voi sietää koskettelua ja suukottelua ym. ylimääräistä läheisyyttä vierailta ihmisiltä, kotiin lähtiessä paikalliseen tapaan hymyillen antoi opettajatädeille poskisuukot ja huuteli vaan Chao chao!!
Ja huomenna taas innolla uudestaan:)
Tässä vielä pikku koululainen lähtökuopissa kotipihalla reppu selässä:


Kovin taisi kuitenkin olla rankka tai ainakin väsyttävä päivä W:llekin, koska hän meni ihan ilman mukinoita  illalla nukkumaan ja vetelee sikeitä vieläkin, kellon ollessa jo 09.00...





1 kommentti:

  1. Tuplis on siis oikea kansainvälinen lapsukainen jo ensi hetkestä lähtien. Hienoa! Toivotaan, että toinenkin päivä sujuu yhtä mallikkaasti - ja että isänkin kyyneleet kuivuvat ajastaan ;-)
    Kuinkas pitkiä päiviä Tuplis on koulussaan?

    VastaaPoista