tiistai 20. maaliskuuta 2012

Autonpesua ja eläinlääkäriä...

Maanantaina siis piti alkaa etsiä Saimille eläinlääkäriä joka voi ja saa, siis omaa luvan kirjoittaaa todistuksen, että kyseessä on terve koira (katsoi suuhun ja silmiin) ja rokotukset ym...kunnossa.
Siis täällähän kilpaillakseen agilityssä tai ymmärtääkseni muissakaan lajeissa täytyy olla eläinlääkärintodistus joka on voimassa vain 30 päivää kerrallaan. Siis aivan oikein tuo lappu on haettava aina uudestaan joka toiseen kisaan...Ainankin aksakisoja täällä on kerran kuussa.
Ja siis kaikenhuipuksi nuo kisathan alkavat aina kuitenkin eläinlääkärin tarkastuksella ja siis kaikkien on saavuttava kisapaikalle viim. klo. 09.00 luokasta riippumatta kyseiseen tarkastukseen...
 No onnneksi uusi aksatuttumme järjesti kaiken ja minun tuli vaan saapua paikalle kera Saimin.
Tulipa sillä reissulla opittua taas jotain uutta, täällä koirat on rokotettava kerran vuodessa ja siis Saimin rokotuksethan olivat juuri muutama päivä sitten menneet vanhaksi. No onneksi hätä ei ollut tämän näköinen, vaan piikki kylkeen ja perjantaina hakemaan todistus niin päästään kipailemaan sunnuntaina.
rokotusten lisäksi pitää myös olla tuore loishäätö joten jos aktiivisesti kisaa, niin kahden kuukauden välein tulee koira myös madottaa.
Sikäli hyvä että tämäkin asia selvisi nyt eikä esim. lentokentällä...
No siitä selvittyämme olikin aika autonpesun ja puhdasta tuli kuten kuvasta näkyy:


Sainpa myös viimein polttopuitakin tilattua ja aika ylpenä voin todeta onnistuneeni jo ajoituksessa, koska pyysin heitä tuomaan puut klo. 16.00 tietäen että poika  pääsee kotiin koulusta vasta 16.30 ja ollaan siis kotona vasta ehkä n. 16.45... ja hyvin ehdittiin. Mies vielä varmisti n. 16.30 olenko viiden minuutin päästä kotona koska hän saapuu puiden kanssa ja si si vastasin tietty ja arvata vain saattaa tuliko kaveri viiden minuutin kuluttua no no, taisi olla kello siinä 17.30 kun hän puineen viimein saapui, mutta minnepä minulla kiire:)

Tiistaina piti olla aksatreenit klo 18.00, mutta voi hyvänen aika... Aamulla siinä kymmenen maissa tuli pari pisaraa vetttä ja tietty miltei samantien viesti: Ei oikein voi treenata tänään kun on niin huono ilma ja treenit siis peruttu. No täällähän ei siis oikeasti kukaan myös vesi sateella tee mitään, jos nyt ei oikein muutenkaan mutta...Esimerkkinä siinä samalla kun ne ekat kaksi pisaraa osui minun otsalohkooni, pärähti naapuritalon raksamiesten mopot käyntiin ja työt tietty siltäpäivältä siinä... 
Kuudelta kyllä oli jo varsin aurinkoista ja treenata ois voinut ehkä vähän märälläkin nurmella...
No onneksi sain nyt viimein teetettyä ton alastulo kontaktin, joten päästään nyt oikeasti kontaktitreeniä palauttamaan uudelleen Saimin mieleen.
Niin ja kiilteleehän tuossa pihassa nyt viimein se astetta suurempi autokin. ei tosin farkku, eikä sellainen kun oltais haluttu, mutta sen verran suuri kuitenkin, että mahtuu vaunut paksiin ja paljon muutakin. ehkä jopa koirien häkkikin sosiolla sisään ja mallihan on siis Chevrolet Vectra...  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti