keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Isoja ja SUURIAKIN hähähämähäkkejä

No joo, tossa eilen siivoillessa törmäsin semmoseen mukavaan tulitikkuaskin kokoiseen hämähäkkiin, jonka sain kauniisti myrkytettyä ja luulin siis nähneeni ison hämähäkin niin kissanviikset.
Lähdettiin sitten Tupliksen koulun jälkeen hakemaan rouvaa töistä kotiin  (jotenkin tietty piti yrittää sitä eilisessä pikkusateessa kotiin kävelyä hyvitellä) niin siinä matkalla sitten törmättiin muutamaan semmoiseen oikeaan kunnon hämppyyn. Jotka siis oikeasti oli semmosia reilu nyrkinkokoisia ilman jalkoja. Ja jalkojen kanssa...
Siis uskottavahan se sitten on, kyllä niitä täällä on ja olkoot, kunhan en niitä kotona sisällä näe... Nimittäin siltä istumalta tämä poika ottaa seuraavan lennon Suomeen, sen verran kuvottavia otuksia ovat.
Joo ja meillä kävi tänään taas myrkyttäjä, ihan vaan kaiken varalta:)
Viimeviikon syksyntuntokin on taas väistynyt ja lauantaista asti on helteet meitä kiusanneet. Mittari pyörii päivisin siinä +30-35 astetta ja yötkin ovat lämpöisiä. Nytkin istuskelen kuistilla tätä kirjoitellssa kellon ollessa 21.10 ja sirkutus on korvia huumaava.
Hieman viikonlopun paimennuksia: Tai siis ehkä huomenna, kun tänään ei tunnu onnaavan...




2 kommenttia:

  1. Hämyhäkit vain tahtoo tehdä vähän tuttavuutta! Ei kannata vihastuttaa niitä, lankeaa kuulemma ikävä kirous niskaan!

    (tai ehkä se oli vain japanilainen hämähäkki. Tai sen puoleen japanilainen uskomus)

    VastaaPoista
  2. Sovitaan Teppo, että tuo pätee vaan ja ainoastaan Japanissa, ihan niinkuin on sovittu, että kaikki mikä näyttää vähänkin rotalta on marsu.

    VastaaPoista