perjantai 30. maaliskuuta 2012

Ja taas se on se perjantai...

Vaikka siis minullehan noilla päivillä ei nyt niin väliä ole kaikki samanlaisia paitsi onhan tuo rakas vaimo tietty sitten viikonloput kokopäivän täällä meidän kanssa.:)
No joo, paljon on taas tapahtunut eikä paljon ole kirjoitella ehtinyt kun on niin hirveen kiire...
Keskiviikkonahan minä sitten Tuplan kanssa suunnistin heti aamusta kohti Montevideota ja tarkempi osoitehan oli Carrasco Aeropuerto. Tarkoituksena mennä siis Mummia ja Ukkia vastaan.
No mehän sitten mentiin ja tietty varmistettiin mummin vollotus hienolla kyltillä joka tiistai-iltana askarreltiin. Ja kyltissä siis luki W:n mummi ja ukki ja Tuplishan tätä kylttiä siinä piti käsissään saapuvien matkustajien aulassa muiden taksareiden seassa...Hetken siinä Tuplis ehkä mietti mummin ja ukin nähtyään että mitähän, kunnes hymy irtosi ja oli miltei kun jouluna konsanaan...
No mummi ja ukki siis löytyi helposti lentoasemalta ja ei kun keula kohti Coloniaa ja uutta joulua ja kyllähän sitä riemua pojalla riitti, kun matkalaukkuja avattiin, oli niin paljon hienoja tuliaisia, joten kiitos niistä kaikille niitä lähettäneille ja erityiskiitos traktoripaidan lähettäneille kummeilleni, se paitahan oli heti siltä istumalta vaihdettava päälle...
Ja taas siis muistaa miltä se maistuu tuo ruisleipä, vielä jos saunan joku tajuais tullessan tuoda.:)
No joulua oli odotettavissa torstaina lisää, kun nyt viimein meidän muuttokuormakin oli saapumassa klo 11.00:) ja sieltähän se nyt sitten vimein näytti saapuvan miltei ajoissa. 13.00 kaartoi kuorma-auto meidän portin eteen ja tietty juuri silloin kun minun oli lähdettävä viemään W:tä kouluun onneksi mummi ja ukki nyt juuri sattui olemaan paikalla ja ei kun laatikot sisään. Ja varsin positiivisena yllätyksenä voisin todeta kaikkien tavaroiden, mitä matkaan tuli laitettu saapuneen myös perille ja vieläpä ehjänä.
Myös minun upouudet kävelysauvatkin ovat saapuneet, joten enköhän minä huomenna aamulla hämmästytä paikallisia sauvomalla pitkin rantaviivaa...
Ja koulun jälkeen siis Tuplalla taas Joulu, kun kaikki jo kaksikuukautta kadoksissa olleet lelut olivat jotenkin ihmeellisesti saapuneet suomesta tänne. Ja siis kait me oikeasti ollaan jo reilu kaksi kuukautta täällä asustelleet.

Tuplis ja uusi traktoripaita, sekä "Pablo" W:n uljas uusi ratsu:)

Tänäänhän olikin vuorossa tutustumista kaupunkiin ja erityisesti rautakauppoihin ja lähinnä oltiin siinä sitten lapsen hiekkalaatikko tarpeita haeskelemassa ja olihan sitä kaikkea muutakin hankintalistalla.
No yhdestä kaupasta porakone, yhdestä saha ja siis oikeasti yhdestä sitten ne ruuvitkin. Näin Suomalaisena vois äkkiää kuvitella ostavansa rautakaupasta ruuveja, puuta, sahan, ym... mutta hei me ollaan Coloniassa Uruguayissa ja ei se nyt ihan niin yksinkertaista ole. Onneksi nyt ensimmäisestä rautakaupasta osasivat neuvoa kauppaan josta ruuvejakin saa. ja siis nekin myytiin yksitellen ei siis paketissa eikä kiloittain, vaan myyjä siinä laski ne hittaasti, mutta varmasti... ja 50 tuli pussiin, jokaista kokoa. Toivottavasti ne ei kovin meille suuttuneet, kun taidettiin ostaa koko kylän ruuvit samalla kertaa:)
Hiekkalaatikon puutavaroita ei vielä tänään saatu, mutta mahdollisesti ne ovat valmiina sitten mañana media dia... tai sitten ei. Jännityksellä odotan mitä se ukki mahtoi hyvällä espengvenroutssuomella tilata:) olin siis itsekin kyllä mukana, yhtään sen enempää asiasta ymärtämättä. Mutta huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti