keskiviikko 29. helmikuuta 2012

ei enää sää ennustuksia...

No joo, en siis enää ennustele säitä koska oikesti se tiistaiöinen myrsky oli jo todella myrrsky ja isolla M:llä. No viimeyönä ei sitten taas kovin nukuttu, ei tosin johtunut myrskystä vaan joku helkkarin vinkuava ötökkä veisasi varmaan jotain soidinhuutoaan siinä makkarin ikkunan alla koko h...yön, joten näin.
Eilen viimein oli sitten se kattilakauppakin auki, tai siis ainut kauppa josta täällä saa oikeasti kattiloita ja puhun nyt siis kattiloista enkä kaasuliekkiä joten kuten kestävistä peltipurkeista, joita täällä kattiloiksi nimitetään. Ja oikeastihan tuo kyseinen kauppa on siis rautakauppa:) joten ostoslista olikin pitkä, mutta varmaan ensimmäistä kerta, löydettiin Tupliksen kanssa kaikki mitä listassa luki ja ehkä vähän enemmänkin. Ja tikkaatkin löytyi joten nyt päästään laittamaan lamputkin kuntoon ja valaistus kohdilleen. Iltapäivällä sitten käytiin ajelulla ja hakemassa tuo meidän perheen tienaava osapuoli töistä kotiin ja pankkiin, jotta saadaan se Masterikin viimein toimimaan, eikä vaan lompakkoa koristamaan:)

Tänään olikin vuorossa taas W:n koululla käynti  (pienten lasten vanhempien tapaaminen ja tutustuminen koulun toimintaan ja toimintatapoihin.) Ja kuinka ollaakkaan kun hetken aikaa olin kuunnellut keskustelua ja muiden esittämiä kysymyksiä (tietty espanjaksi kaikki, koska muuthan puhuvat espanjaa äidinkielenään) Hiukan ihmettelin tuota kovin keskeiseksi ja tärkeäksi päiväksi muodostuvaa huomista. Minulle selvisikin: Haa, koulu alkaakin jo huomenna eikä viidestoista päivä niinkun tähän asti me ollaan luultu. Joten ei kun koulutarvikkeiden hankintaan, mikä onneksi sujui kuitenkin aika vaivattomasti, paria puutosta lukuunottamatta. Ja pukuhan oli jo aiemmin valmiiksi hankittuna, joten ei muuta kun huomenna koulutielle:)
Niin ja joo, tänään varmistui myös se että me päästään lauantaina ensin paimentamaan, treenaamaan ja tutustumaan Uruguayn agilityyn ja sen jälkeen syömään "Asadoa" koko "treeniseuran" kera. Siitä kuitenkin enemmän sitten jälkeepäin, mutta innolla kyllä odotan paikallisten aksaajien ja lampaiden kohtaamista. saas nähdä mitä Saimi noista lampaista sanoo, kun ovat täällä yleensä ainakin hiukan isompaa sorttia kun Suomessa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti