tiistai 7. helmikuuta 2012

Grillin tai siis Parillan testausta

Tänään taas polttavan kuuma päivä ja aamusella pakollinen kauppakierros: Vihannes-/hedelmäkauppa, lihakauppa, leipäkauppa ja vielä tietty muut siis Micro Macro...Ja siinäpä jo helposti saa muutaman tunnin kulumaan.
No käytiinhän me taas pojan kanssa uimassakin ja taas piti laittaa hieno uimapuku päälle ja se on siis todella hieno, koska päihittää jopa Samalauikkarit ja se on siis paljon se.
Niin ja täytyy todeta myös että, tuo marttojen konsti jolla oikeasti ja siis todistetusti saa ainakin tomaatti tahrat pois valkoisesta paidasta TOIMII. Siis paita vaan aurinkoon kuivumaan, jos aurinkoa nyt vaan sattuu olemaan saatavilla...
Illalla sitten testailtiin tuota Uruguaylaisten miesten pyhääkin pyhempää laitetta siis Parillaa = suomalaisittain grilliä, joka siis löytyy täältä lähes joka torpasta tai jos ei niin sitä voi vaan ihetellä miksi ei. Siis jos oikein olen ymmärtänyt täällä toisen miehen parillaan ei ole todellakaan koskemista.:)  Ja hyvin se muuten toimii ja miltei voisin sanoa näin ensi kokeileman jälkeen, että  kun me muutetaan täältä joskus takaisin Suomeen meidän pihalle ilmestyy tuollainen samantapainen laitos.



Niin ja tietty tänäänhän on jo Suomessa kahdeksas Helmikuuta, joten synttärionnittelut maailman toiseksi ihanimmalle pikkusiskolle minulta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti