perjantai 10. helmikuuta 2012

Siis eilen jo, tuli tilatut huonekalut ja jopa aikalähelle sitä kymmenen päivän toimitusaika, joka meille luvattiinkin.Muuta ihmeellistä nyt ei oikein tapahtunutkaan. Tuulinen ja viileähkö päivä, ainakin tuolla rannan puolella:)
Niin ja Muhku nyt tietty loisti taas älykkyydellään ja söi yhden Tupliksen traktorinpyörän korjaus kelvottomaksi,meidän kauppareissun aikana.

Tänään aamulla lähdettiin Tupliksen ja koirien kanssa lenkille. Tosin lenkkihän sitten suoritettiin kyllä vaan kolmestaan, koska Muhku Muller päätti taas kadota välittömästi, eikä sitä taas muuta, kun välillä jossain vilahti. Aikani sille karjuttuani totesin itselleni, että antaa olla kun ei niin ei sitte...Ja sehän herralle sitten kelpasi.
Kyllähän herra sitten ilmestyi hetken päästä tuohon portin ulkopuolelle huutamaan, kun eihän siitä nyt sisäänpäin omineen pääse, ulos kyllä helpostikin. No minun seurassani M ei enää vapaana juoksentele ja kotiin jäädessäänkin häkki heilahtaa taatun varmasti.
No varsin rentouttavan ja mukavan aamulenkin jälkeen suunnattiin taas kohti "kaupunkia"ja postikonttoria.  Käytiimpä katsastamassa myös meille vinkattu kalan myyntiauto, joka kuulemma joka perjantai aamu ilmestyy tuonne Ramblan päähän, ja siellähän se ja tuoreelta näyttävää vaalealihaista kalaa, mustekalaa ja katkarapujahan siellä oli tarjolla.
Siis täältä saa myös kalaakin, mutta siis aidonoikeasti vain kerran viikossa tai ainakaan ei olla muualta löydetty.
Lihaan verrattunahan tuo kala on aika kallista, mutta noin suomalaisittain kuitenkin vaikutti ihan edulliselta.
Huomenna suunnataan auton keula kohti Montevideota, josko viimeinkin löydettäis jo jotain järkeviä astioitakin...
              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti