perjantai 3. helmikuuta 2012


Tänään  taas jo totutuksi tulleeseen tapaan lähdettiin taas aamulenkille ja  uimaan Tupliksen kanssa tohon rantaan ja  tietysti heti tossa tien ylityken jälken laskin Muhkunkin vapaaksi. (Saimihan ei ole hihnaa tällä reissulla edes nähnyt ja tuskin moista tarviikaan, kuten eräät kyllä). Oh no, mittä siellä kumpareen takaa paljastuikaan... Mukavan kokoinen lauma kaiken näköisiä ja kokoisia "Rantakoiria" ja mitä tekee Brasialainen, no tietysti huutaen kohti laumaa, kuten suuren ja mahtavan Brasialaisen voi olettaa tekevän, mitenkä muutenkaan. No ehkä noin puolessa välissä matkaa tuo laumakin päättää tulla meitä morjestamaan ja mitä teke suuri ja mahtava muhku? No vinkaisee ja kääntyy kannoillaan ja kiireen vilkkaan Tupliksen vaunujen taa suojaan. No onneksi meillä on Saimi, joka vaan kylmän viileästi asetuu lauman ja meidän väliin, jäykistyy ja nostaa häntänsä pystyyn hieman vain murisee, lauma pysähtyy ja hetken aikaa tuijottelee meitä tai lähinnä Saimia ja vaunujen takana piilottelevaa Muhkua ja tilanne on tällä erää ohi. 

Yleensähän täällä nuo koirat eivät tuollaisissa joukoissa kujeskele, vaan niillä näyttäisi olevan hyvinkin tarkat reviirit, mutta siinä kun sitte hetken aikaa seurailtiin niin selvisi, että siinähän on yksi juoksuinen narttu ja loput uroksia, jotka nyt sitten kovin kisailivat kuka saa ja kuka ei.

No joo, me siitä jatkettiin matkaa, paitsi Brasilialainen joka oli taas ottanut hatkat...


Meidän oma Bodyguard :)



Ja Brassikin sitten jossain vaiheessa suvaitsi taas liittyä seuraan.

1 kommentti:

  1. Muhku ei sitten ihan älyvapaa ole, kun ymmärsi muuttaa suuntaa kesken kaiken. Mutta Saimille kymmenen pistettä ja papukaijan merkki! Naiset taas ruletti!!!

    VastaaPoista