perjantai 10. helmikuuta 2012

Tänäänhän tuli sitten vihdoin tieto siitäkin, että pölynimuri, silitysrauta ja -lauta olivat tulleet kauppaan Montevideosta! Kun pääsin töistä, suunnattiin siis sinne. Tuohon tilavaan perheautoonhan mahtuu todella hyvin joku silityslautakin, ei tarvinnut kuin kaataa takapenkistä puolet. Huomenna kun mennään sinne Montevideoon, niin eihän sieltä voi ostaa oikein mitään, kun ei ne mahdu kuitenkaan autoon. Se ei välttämättä tietenkään ole huono asia.. Ei ole pakko aina ostaa ihan kaikkea... eihän?
Kotiin kun päästiin tutkimaan näitä hienoja uusia laitteita, niin selvisi, että eihän meillä vielä tuollaista pistoketta ollutkaan missään, mikä imurista löytyi! Kaikissa laitteissa on oikeasti erilainen ja en valehtele yhtään jos sanon, että niitä on 8 erilaista, ja meillä ei varmaan ole edes kaikkia mahdollisia variaatioita! Kyllä siinä on adaptedadorin keksijällä ollut tekeminen, kun on jonkun universaaliversion kehittänyt! Tää ei aina tunnu ihan todelliselta!
Iltalenkillä joku toivotti hyvää iltaa.. suomeksi, eikä ollut meiltä töistä. Varmaan katsonut jo kaukaa, kun rähisen sille meillä asuvalle brasilialaiselle torvelolle.. ja yritti sitten siinä olla kohtelias.. katsotaan vaan niin on se pariskunta josta meille kerrottiin, että ovat lomalla nyt täällä, joku tutun tuttu! Olen taas siis loistanut tai kuulunut pitkälle! ;) Brasilialainen tuo minusta parhaat puolet esille . ja ilmiselvästi myös tuosta "kotirouvasta".

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti