maanantai 13. helmikuuta 2012

Taas hieman odottelua...

Maanantai ja katonkorjaajienhan piti tänään tulla, kun meille ei lauantaina iltapäivästä käynyt...  No eipä ole näkynyt eikä kuulunut, mutta hälyttimen korjaaja sentään taas saapui, hyvinkin hauskan espanjankielisen keskustelun jälkeen. Espanja on mulle kyllä ihan kyllin vaikeaa vielä muutenkin, mutta puhelimessa se vasta vaikeaa onkin, kun ei noita käsiä pysty heiluttamaan tai ainakaan se vastapuoli ei näe vaikka kuinka huitois:)
No nyt kuitenkin kuulemma on eilen hälyttänyt kaksi kertaa ja tänäänkin kerran vaikka ei kyllä mitään syytä pitäis olla, varsinkaan kun meillähän sitä ei voi pitää päälle kytkettynä kuitenkaan. Kun on tuo Brasialainen ja Rajalassie vahtimassa ja liiketunnistimellahan tuo hälytin pitäis toimia...Ja onhan se kyllä jotain vikavinkumista pitänyt jo kahtena iltana.
Aamusta käytiin taas uimassa Tupliksen kanssa, kun tuntuu taas pienen viileämmän jakson = alle +30 astetta jälkeen, olevan hiukan lämpimämpää.
Rannalla käytiinkin sitten tiukkaa keskustelua, joka jo miltei riidaksi asti yltyi, kun iskän pitää hakea veneestä Bobcatti ja Dumpperi tänään ja PISTE ja nämä kyseiset laitteethan siis oikeasti ovat kait laivassa jossain kohti Atlanttia tulossa meidän muuttokuormassa tänne päin. Toivottavassti jo lähiaikoina kuitenkin, kun itsekin jo kaipailen ainakin työkaluja ja Canoniakin, sais jo kunnon kuviakin aikaiseksi. Mutta kuinka tämän nyt kaksivuotiaalle selität?
No hälyttimen korjaaja juuri poistui ja vika oli kuulemma batteriassa, joka on kyllä jo kerran vaihdettu meidän täällä asuessa, että näin...seuraavaa kertaa taas odotellessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti