maanantai 6. helmikuuta 2012

Uusi viikko

No jep, sehän on taas maanantai, uusi viikko ja uudet kujeet edessä. No eiköhän se tämäkin viikko mene taas kaikenlaisten tavaroiden etsinnässä...Eilen vietettiin ihan vaan pyhäpäivää aamulla koirien kera rannalla lenkkeillen pieni pyrähdys ihan vaan ruokakaupassa, josta sitten ostettiin myös jäätelöä ja ehkä jos olis tulllut hintaa katsottua ois se jäätelö jäänyt kauppaan. Miltei 9€ mokoma litran paketti persikka- jäätelöä...No ehkä se nyt sitten oli sen arvoista, Tupliskin suostui sitä syömään, jopa kaksi lusikallista.
Iltasella sitten pilvien väistyytyä päätettiin vielä lähteä testaamaan uudet rantatuolit ja Tupliksen hieno kelluttava uimapuku, joka osoittautuikin melkoiseksi menestykseksi ja herrahan ui kuin vesipeto konsanaan ja suostui jopa suostui irrottautumaan tuosta tiukasta "syliotteesta".
Kiitos siis Kirsille & Maijulle tuosta loistavasta (hienosta puvusta) niinkuin herra sitä itse nimittää

No  tänäänhän onkin sitten keskitytty ihan näihin "kotirouvan" normi hommiin. Talo on siis siivottu, pyykit narulla, ruoka tuossa valmistuu hiljalleen ja muksukin päikkäreillä.
Puutarhuritkin kävivät istuttamassa pari kiinanruusua ja pari Buganvilleä. Olihan se kyllä melko hauskaa sekin, kun sitte yritin ymmärtää ja keskustella heidän ns. johtajansa kanssa. Täällähän siis aina ja siis ihan aina, joka asiaan tarvitaan vähintään kolme ihmistä... ns.työn johtaja ja duunareita...
Tai ainakin niillä duunareilla oli hauskaa ja kovin tuntuivat nauravan. Päällikkö kyllä selvitti mulle tuon nauramisen syyn Mi ingles y tu español, Hah hah...
Mut rehut on nyt istutettu ja aika näyttää, tuliko ne hoito-ohjeet ymmärrettyä.
Tänään muuten lämpöä +37 ainakin sen puutarhurin mukaan:)


Ja tämähän se on nyt se meidän uusi koti kadun puolelta kuvattuna.

1 kommentti: