sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Pyhäpäivää...

Vietettiin sitten ihan vaan akkuja lataillessa ja valmistautuessa uuteen viikkoon... No siis aamulla käytiin aika pitkä  lenkki koirien kanssa, kun ei ollut muka niin lämmin niin voi hyvin lähteä reippaasti hieman pidemmällekin lähiympäristöä tutkailemaan. Tosin joo puolessa matkassa hiki virtasi kuin...ja kaikki vaatteet läpimärkiä, joten siis se siitä viileämmästä päivästä ja ei kun lenkin jälkeen rannalle ja uimaan:)

Tuolla rannalla näin myös minulle varsin vieraan verkkokalastus tavan, kun kaveri siinä kahlaillen koki verkkojaan...Taisi jopa jotain kaloja saadakin ainakin koirat sieltä jotain maukasta suuhunsa löysi:).

Iltapäivästä lähdettiinkin Tupliksen päiväunille, siis autoreissulle, koska herrahan on täällä asuessa päättänyt, että ei enää päiväunia sängyssä nuku, kun ei väsytä, eikä tarvi nukkua. Ja tulihan sitä nyt sitten ajeltua taas reilut 100km., kun piipahdettiin katsomassa tuota nousevan sellutehtaan alkua ja maisemia sielläpäin Urulandiaa...Ja kyllä taas tuonkin matkan aikana monta kertaa kerkesin Canonin Eos:ää kaipailla, joka ehkä kuitenkin joskus tänne saapuu kun tuolla kännykkä kameralla vaan ei oikein onnaa tallennella kaikkea... No kait se sitten joskus tai sitten ei.
Eikä muuten taaskaan keretty ajaa varmaan puolta kilsaa pidemmälle, kun meillä jo takapenkillä joku veti suu auki sikeitä. Onneksi ei ollut kärpäsiä autossa, ois muuten kyllä ollut suu täysi proteiineja.
No siinähän sekin päivä mukavasti taas vierähti ja niinhän ne taitaa vaan mennä, huomenna taitaa tulla jo tasan neljä viikkoa siitä kun me viimeksi ollaan nähty lunta ja pakkasta...;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti