tiistai 21. helmikuuta 2012

Tuulista...

Tänään tiistaina siis todella kova tuuli. Kokopäivän on nurkissa viheltänyt ja tuntuu jatkuvan aina vaan. Joskin juuri kun pääsin sanomasta, taitaa hieman helpottaa tai ainakaan nuo väliovet ei enää kolise, eikä sukatkaan pyöri jaloissa. Tosin mulla ei kyllä ole sukkia ollut jalassa neljään viikkoon. Niin siis neljä viikkoa on nyt täällä asusteltu.
No TaTa:ssa  käytiin ruokaostoksilla ja tulihan sieltä taas: Kymmenen muovikassillista tavaraa, kun siis ei olla käyty kaupassa, kun viimeksi lauantaina ja silloin saalis oli muistaakseni 13 "kassillista".
No mainittakoon, että täällä kassit ei todellakaan ole kokoa Prisma ja ostoksia ei pakata itse, vaan kassaneiti tekee sen puolestasi. Ja siis yhteen kassiin on ehkä maks n.3kg tai 3kpl. tavaraa...
Voisin kyllä alkaa myös pakkaus neuvojaksi ja kauppiaat täällä säästäisivät välittömästi miljoonia...
Ja luontoäitiäkin siinä samalla helpottais, koska tuo muovin kulutus ja tavaroiden pakkaaminen muutenkin on täällä jotain aívan järkyttävää.
Iltapäivä ajelulla, käytiin viimein hakemassa kirves parillapuiden tekoon ja samalla löytyi myös lapio, joten ehkä huomenna menemme kaivelemaan kaikenlaisia taimia, tuolta "yhteisiltä" plantaaseilta. Koska kait se siis on täysin luvallista tai siis ehkä tai ei kait se ketään haittaa, vai haittaakse ???

Päivän tuulikuva, noilla aalloilla pääsis jo hyvin laudallakin, jos vaan olis... No onneksi ei kuitenkaan ole...

1 kommentti:

  1. Noin, nyt on kommentti oikesassa päivässä eikä autovalikoiman alla, eli: siinäpä markkinarako. Alatte tuottamaan sinne muovikasseja kokoa Prisma ja vielä parempaa, tuotatte muovikassien tilalle paperikasseja tai hyvän kokoisia kangaskasseja.

    VastaaPoista