keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tänään kokkausta ja pallopelejä.

Tänään meillä olikin Tupliksen kanssa varsin hassu päivä, kun jostain käsittämättömästä syystä tuo meidän perheen pää, tai siis oikeasti minähän olen se meidän perheen pää joka ne SUURET päätökset tekee, mutta se voima mikä päätä kääntää.:) Eikä toistaiseksi ole niitä niin SUURIA päätettäviäkään vielä tullut.
No joo siis kuitenkin tuo vaimo kehveli meni omalla autolla töihin, joten oltiin sitten kotona jumissa autotta ja...
Siis ihan kotipäivä ja taas kaupaton:), joten ehkä täällä kuitenkin jotenkin tulee toimeen käymällä kaupassa vaan joka toinen päivä.
Aamupäivästä lenkin jälkeen pelailtiin koirien kanssa palloa ja varsinkin tuo Tuplis innostui Muhkun ja Saimin kanssa pelaamaan, ihan siinä  määrin että  pystyi jopa kävelemään paljain jaloin nurmella ja sepelilläkin. Ja siis kaikki pikkuherran tuntevathan tietää, että se ei välttämättä ole ihan niin helppoa,kun voisi kuvitella, hienoilla ja herkillä varpailla kävellä pitkin märkää ja likaistakin nurmea.

Ja tietty iltapäivästä kokkailua kunhan reseptit oli valittu:

Gordonin kirjasta tietty, kuuluu meidän molempien kokki suosikkeihin:)
Siinä sitä sitten yhdessä kokkaillessa saattoi taas vaan ihmetellä tuon pojan makuhermoja,kun hän veteli vuoronperään raakaa sipulia ja sitruunaa pyytäen aina vaan lisää porovavoor:)... Siis alkaa pojalta jo tuo kielikin sujumaan.
Tänään säästä sen verran että oli miltei koko päivän tuulista ja pilvistä viimeyön ukkosmyrskyn jäljiltä,paitsi illalla ennen seuraavaa ukkosta.Tuntuu siis olevan nuo öiset ukkosmyräkät aika normi kamaa.
Sieltä se myräkkä Argentiinan puolelta taas nousee.

2 kommenttia:

  1. Sillä sun pojallas on kyllä mitä erikoisin maku noiden sipulien ja sitruunojen kanssa! Harvemmin noita tulee sellaisenaan kiskottua.

    VastaaPoista
  2. Chef Tuplis maistelee eri aromeja tulevaa keittokirjaansa varten.On sen verran tärkeän näköinen ilme kuvassa, että taitaa olla jo muutama reseptiä kirjoitusta vaille valmis.

    VastaaPoista